30 maj

Efter en härlig dag i Hudiksvall känns allt just nu toppen.
Ligger hemma hos Tonybony nu och väntar på att han ska träna klart.
Sen blir de myspys hela kvällen. ja de var allt för mig.

29 maj

Död blogg och snart är maj över också. Gud så tiden går fort.

I helgen har jag tagit de lugnt, I fredags firade vi mamma med grillning och mys.

Igår var jag och älskling i lilla segersta och hälsade på pappa. Blev lite fiske och mys vid bryggan.

och i dag har jag fortsatt mysa fast med tjejerna vid buspalatset.

och nu ska mysa ännu mer fast med världens bästa lillasyster.

MYSIG HELG

I morgon ska jag åka iväg på en liten resa, en del saker behövs kollas upp. Men jag ser i alla fall fram emot det och famförallt när man ska få äta donken mat, hundra år sen!

Bilder från helgen kommer in senare, om jag orkar.


-

Går och lägger mig. Glömmer tankarna och hoppas på fina drömmar.

vem har sagt att de ska vara lätt?


släpp känslan

fått en känsla ja inte vill känna. den dyker upp om och om igen. har jag kanske rätt ändå?

25 maj

Sitter hemma förkyld och less. Saknar min fina pojkvän men i morgon så får jag äntligen pussa på han igen och de kan jag lova att jag tänker göra med, som aldrig förr! Väntar in mamma nu som förhoppningsvis snart kommer hem med lite varor till kylskåpet och sedan tänkte jag ta och stoppa i lite i magen och mysa ner mig framför tvn. Har dock varken pojkvännen eller lillasyster att mysa med i kväll buhu och bara för de så var de skitprogram på tvn med.


Likheten finns



Aylin och jag när jag var liten.
Jo visst är vi lite lika ändå.


Jag älskar dig go unge! ♥



24 maj

Ibland funderar jag om jag valt fel, om det ska kännas så här. Det kanske hade varit bättre som de var förut.

och med de sagt behöver jag inte skriva mer idag. Godnatt

God natt!

Slut i kroppen, ögonen värker och jag mår inge vidare. Saknar min fina så ja håller på att dö, och de har gått 1 dag? Ska lägga mig nu så dagarna går fort. På Torsdag får jag förhoppningsvis träffa han igen.
Saknar att somna i din famn, saknar att vakna med dig tätt intill, saknar att ligga i sängen och gosa till mitt på dagen. Saknar hela dig min älskling.

Godnatt

ensamhet

jag finner inga ord.


Kom hem min fina pojkvän, du är alldeles för långt bort från mig!



1 dag har gått.. nu är de bara 3-4 dagar kvar..

Hjärtat, jag saknar dig så.

23 maj

Jag är ledig i dag, klockan är typ 9 och jag är vaken, illa? Har till och med varit vaken sen klockan 7. Åkte ner till Torsberg för att prata med syon om gymnasievalet. Och med tanke på att jag har min goa älskling här hemma nu och eftersom skolan jag sökt gjort ett stort misstag lutar de åt ett annat val för mig just nu. och faktiskt så känns de riktitgt bra. Lite frågetecken än men jag hoppas de löser sig. Nu ska jag fortsätta kolla runt lite och senare beger jag mig ner på stan igen.

22 maj

Min helg har varit bra och fort har den gått. I fredags var jag med syster och senare på kvällen knatade jag hem till Tony för att sova där. På lördagen blev de Sundsvall för shopping och mys. Och senare på kvällen tog vi oss ner på stan och kolla lite. Dock var de inte så mycket att se så vi gick ganska snart hem igen. Då blev de lite solsidan sen sova. Idag har vi bara tagit hand om varandra och nu får jag inte träffa pojken förens på Torsdag kväll. Aa 4 dagar tänker ni med för mig är det en evighet. Får sällskap av en saknad vän i morgon i alla fall så då är den dagen förbi.



Världens finaste kille.
Jag älskar dig Tony ♥

21 maj

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu, därav en ganska så död blogg. Och räkna inte med speciellt många uppdaderingar i helgen heller, om det ens bli en enda. Gårdagen var lugn, film mys med Tony, Tanja och Tobias.
I kväll blir de mera mys och i morgon blir de sundsvall med älskling.

 


-

Det varar inte föralltid, det vet ja.
men jag är inte beredd att förlora nu.
Jag gruvar mig för orden jag inte vill höra.
Jag gruvar mig för orden jag inte vill säga.

Kladdkaka

Kladdkakan blev super god och min goa lillasyster var så duktig och hjälpte mig.
Nu ska jag fortsätta kolla på tvn och vänta på att min älskling ringer mig. Och de hoppas jag han gör ganska snart. saknar han så..



17 maj

En känsla jag inte gillar har precis dykit upp i mitt huvud och jag ska försöka ta bort den.
Känner mig grymt stressad just nu och jag mår inte alls så bra, är inte hemma speciellt ofta heller så det är därför jag inte skriver lika mycket, eller ja.. inte lika långa inlägg. Ni får stå ut.

Ska mysa ner mig framför tvn med lillasyster mig. Undra om jag ska ta mig ork och baka lite med henne först så vi har nå gott att smaska på i kväll.


hörs

Så sant som det ät skrivet

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

Sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
Och insett att jag måste börja om
Ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
Men snart ska jag hitta den jag är


16 maj

sitter hemma hos Tony nu. Han har precis lämnat mig ensam för att åka iväg och spela match. Trist men som tur är kommer han tillbaka. Och jag har ju tvn och datan att roa mig med så tiden springer nog snabbt iväg.



15 maj

Min helg har varit mys och jag har fått spendera den med världens bästa.

Nu ska jag springa och göra mig i ordning innan jag beger mig till söderhamn.


Det är med dig jag mår som bäst. ♥


13 maj

Fredag den 13:onde. Otursdag? vi får se.
Har precis stoppat i tvätt i maskinen och nu ska jag gå och stor städa mitt rum, eller göra ett försök till det i alla fall. Det behövs verkligen damsugas och torkas av. men först ska ja ut och umgås med grannarna ett tag.


11 maj

Nu har jag fått träffa älsklingen igen och nu känns allt mycket bättre, de är du som får mig att må bra.

Han är iväg och tränar nu och jag ligger i hans säng och väntar. Har fixat med en film som ja hoppas han kommer gilla. så ikväll blir de bara gos och en massa mysiga pussar vad mer behövs?

Kommer somna super gott i kväll, när jag äntligen får ha dina armar runt mig igen.

10 maj

blogg pause.

Jag trodde aldrig jag skulle säga de här.. jag ångrar mig!

9 maj

En saknad, En sorg, En massa minnen.


8 maj

Blogg.se är knas i kväll. Skrev ett lång, väldigt långt inlägg om min helg. Dock försvann de lika fort. less!

men min helg har bestått av familjemys, massa gotta som tex godis och marängsviss, bus med små barnen och gos med älsklingen. Mera orkar ja inte skriva.

Nu ska jag krypa ner i sängen och ringa världen finaste Tony, sedan försöka klara av att sova utan han. Önska mig lycka till.

godnatt.


När de är bra, så är de så himla bra!


6 maj

Nästan nyss kommit hem i från älsklingen. Nu ska jag byta lite kläder packa väskan och sedan bege mig för att hämta hem lillasyster från dagis. Efter de ska vi äta lite mellis och bara mysa. Mot eftermiddagen beger jag mig mot Segersta för att spendera min natt hos pappa. Och i morgon blir de fotbollskik med familjen och älskling, lillebror spelar match och måste ju så klart vara där och stötta. Uppdaderar senare i kväll.


Min lilla bebis ♥

5 maj

Ligger hemma hos älskling och väntar på att han ska träna klart. Datan få underhålla mig så länge. Kom hit redan igår och stannar även i natt eftersom jag ändå var ledig i dag och i morgon. Sover ju hellre med honom än ensam så de passar ju mig alldels utmärkt. Nej nu ska jag leta reda på någon bra serie som jag kan kolla lite på.






jag älskar dig Tony ♥

När den där känslan dyker upp, den känslan jag inte tycker om.

-

3 maj

Åkte hem till älskling igår, alltid lika underbart. Vi myste på som vi brukar göra och jag njuter för fullt. och de ska jag fortsätta göra för det kommer en dag då de kommer kännas ganska  rastlöst att ligga i sängen hela tiden. Men i morse var de då inte lika kul att kliva upp. Vid halv 7 var jag på väg till bussen, fick såklart gofisen att vilja följa med till bussen så jag slapp gå själv. Och i dag har de varit en lång dag på mitt kära dagis men gud så jag har saknat de små liven. Alltid lika roligt att komma in genom den dörren och de kommer en hel drös ungar springande som sträcker upp armarna och ropar Fanny. åhh myspys. I morgon väntas ännu en dag bland de små och jag hoppas verkligen de är bättre väder så man slipper frysa ihjäl när man är utomhus. Efter jag slutade i dag tog jag bussen hem och sedan fortsatte 'dagis leken' grannbarnen och lillasyster var ute så då blev de till att gunga på dom ett tag och sedan in och laga mat. Känner mig som en riktigt hemma fru, passar små barn, dukar och lagar mat.. men är väl bara att vänja sig om jag nu ska ta mig i kragen och flytta hemifrån.
De tråkiga och iskalla vädret får mig att vilja baka en god kladdkaka och mysa på i kväll. Men tänker i stället ta en av mammas nybakta bullar och slänga ihop lite varm choklad. mumsens. I natt blir de ensamt i sängen då min kära Tony befinner sig i Söderhamn och jag i Bollnäs. Men jag får väl så lov att klara mig.

ne nu ska jag sluta pladdra massa gojja och göra nå nyttigt, som att tvätta tex.. oj där kom hemmafrun igen.



puss


2 maj

Godförmiddag solstrålar.

Har suttit här hela förmiddagen och försökt fått ihop en ny header men dock lyckades jag inte med det. Så ni får fortsätta kolla på min gamla tråkiga. Nu ska jag ta mig bort från datorn och in i duchen för att sedan klä på mig och sätta på lite smink i ansiktet. Efter det ska jag smaska i mig lite god Thaimat som mamma köper hem och senare på eftermiddagen tar jag bussen hem till älskling och myser ner mig i hans underbara famn. Vädret i dag tilllåter myspys framför en bra film. Om jag stannar över natten eller tar en buss hem de återstår att se. Men någon mer uppdadering i dag blir de inte.

Måste även tilllägga att de är 1 månad sedan denna underbara kille blev min, bara min!



Ha en bra Måndag.


1 maj

Tiden springer iväg och vi är redan inne på maj.
Trodde min sista april skulle bli värdelös men som tur är har jag världen bästa vänner som piggar upp mig.
Tog mig hem till Johanna där brudarna och en god grillmiddag väntade. Tog oss därefter in till Bollnäs och mötte upp min go unge och sedan åkte vi vidare hem till Tomas. Där blev de party och trevligheter. Runt 2 låg tillslut jag och min älskling hemma i sängen. En riktigt rolig kväll måste jag erkänna. Idag har vi bara legat i sängen och myst nu har han alldeles nyss åkt hem och de känns förgävligt men men 1 natt utan han de ska jag nog klara.

Bjussar på 3 snodda bilder.




RSS 2.0