28 februari

Nu ligger en trött och väldigt slut Fanny hemma i sin säng med lite smått skav sår och knän som gör ont, framför allt höger knä. Och som lite extra smärta på de så verker mina leder fortfarande, fast ja kanske får skylla mig själv lite eftersom ja gav mig i väg i dag en då men det ångrar ja inte en sekund av för vilken härlig dag det har varit, massa skatt massa snygga vurpor och en hel del störttlopp för fridas dej, jag kommer aldrig glömma denna dag kan ja då lova. Efter en hel dag i järvsö med mina små brudar så förtjänade ja lite ompyssling så direkt när jag kom hem blev det snabbt duscha av mig lite och stoppa lite tacos i magen så kom min kära pojkvän och gosade med mig framför tv hela kvällen. Efter han åkt hem kollade ja klart på wallander-afrikanen och nu blev det hopp i säng för i morgon väntar en ny skoldag, får hoppas mina knän orkar bära mig i morgon bara. Haha. Puss och God natt från mig till er. + Bilder från dagen får ni i morgon

27 februari

Nu ligger jag och kollar på film med mamma, kent och med min sovande lilla syster bredvid mig. Hon är alldeles för söt när hon sover, nästan olagligt fin! och något mindre bra är att min höft har fått nå cp fel efter att ja gjorde illa mig på våran idrottslektion i fredags, så vi får allt se hur ja klarar mig dom här dagarna, och det hjälper ju inte att mina leder också verker, allt blir bara värre. Natten spenderades hemma hos min gos, alltid lika gosigt. På kvällen blev det bara prata och sen fick vi även besök av sebastian och emma. När dom gått blev det hopp i säng direkt och en trött liten ja somnade ifrån min kära pojkvän så trött var jag allt, gick på 2 sekunder att somna och det blir nog samma i kväll kan ja tänka mig, fast i natt behöver ja inte somna ifrån någon för nu ska ja sova alldeles ensam i min sköna säng, underbart! Men nu blir det mera film och sen natti natt. PUSS

25 februari

då var min bikinin beställd och nu säger jag god natt!

25 februari

hemska jävla leder, igår kväll blev det kaos och mina leder verker fortfarande fast de är då mycket bättre nu.
efter att ha legat i sängen och soffan hela gårdagskvällen och förmiddagen i dag så tog jag mig upp till Cattis och Lucas och hälsade på en sväng i dag, kollade när dom bakade bullar och fick umgås lite med syster min, det är alltid trevligt. Nu ska ja kolla på halv åtta hos mig ( jag vet att jag tjatar om det hela tiden ) och sen hoppas ja på att min älskling ringer mig, för första gången på väldigt länge ( tyvär har det blivit så) så känner jag att jag saknar honom, och de inte lite heller faktiskt! nej nu ska jag blanda ihop ett glas saft och sätta mig vid tvn, ni får ha det så bra.

Pussss


24 februari

min dag har varit såhär.

först skolan, åkte till torsberg och kollade på några från zimbabwe som spelade och sjöng sen tillbaka till skolan, Idrott och sen No ( första hjälpen ) dagen gick fort och nu sitter jag här och ska dra mig upp till mitt rum och plugga No, för i morgon väntas prov och ja kan verkligen ingenting! Vid halv åtta blir det halv åtta hos mig följt av, hm.. ingen aning! en stor puss till er som orkar läsa.


23 februari

Nu ligger jag här trött och slut efter en heldag med mina grabbar och små flickor, det blev madrass åkning, spark åkning och bus i snön, även lite film, flams och skratt hann vi med. Måste säga att dagen blev otrolig lyckad endå. Wiho! Så mycket mer i dag har ja inte gjort, ätit mat, duschat och själv klart kollat på halv åtta hos mig, det går inte att missa! I morgon blir det skola, och åka på teater eller nå sen hem till bollnäs igen, efter 3 dagar i segersta känns de både skönt och tråkigt att åka hem igen. Men måste också säga att de har varit ett par himla härliga dagar! Nej nu måste ja ta och sova så ja orkar upp i skolan till morgon. Pusssss

22 februari

super kort inlägg!

Nu sitter jag här efter en lång tråkigdag i skolan och lite snöbus med Nickenick. Hjälpte även homon nyss med engelska glosorna och nu snart blir det halv åtta hos mig, det kan man bara inte missa! hehe.

I morgon blir det "frilufsdag" eller den lediga dagen som spenderas med karro, Daniel, Mattias och Frida blir väl lite pulkaåkning om vädret tilllåter annars blir det tvspel och massa myspys, hoppas på en kanon dag!

Nej nu funderara jag på att ringa till min pojkvän, känns som om ja aldrig har tid för honom längre, jaja sak samma!

Ha det bra i det IS kalla vädret.

 


21 februari

                Middad på kina sen hem till Segersta.


21 Februari

Första dagen som 16åring, känns kanon måste ja säga. Gårdagskvällen spenderades i badet och sängen med saft och bok, skönt att bara ta det lungt endå måste jag säga. Ingen annan ville ju vara social och umgås med mig och eftersom den lilla råttan sofie åkte till fjällen så blev det inget vara med henne som vi planerat heller, men det är ju inte försent en så klart. Bara för att jag har legat i sängen och tänkt å funderat hela dagen i dag, inget kommer nog någonsin slå sommaren 2009 vilka underbart fina minnen jag har därifrån, och jag och sofie kommer nog aldrig glömma bort dom, det är en sak som är säkert. så därför tänke jag bjuda på lite bilder från sommaren:






personerna du spenderade mest tid med  sommaren 2009?
Sofie, helt klart! sen var väl vi med Strandh, Filip, Frdrik, David, Danne, Matte, Louise, sandra m.m
och en hel del okända personer.

Det du saknar mest från sommaren?
Alla personer, tältningarna och gothia helt klart!

Vad vill du göra om sommaren 2010?
Det mesta, fast en del saker lite annorlunda!!

Någon speciell dag du aldrig kommer glömma?
Massor, kanske någon av gothia dagarna och björn rosenström mest tror ja.

Något speciellt minne som alltid kommer finnas kvar?
Alla pinsamheter!

Fanns de något du hade du kunnat göra så sommaren blev bättre?
den var perfekt som den var då! fast ser man tillbaka så finns det säkert något!

Äckligaste minnet?
persmässan.. jag hatar när någon spottar!

Vart var du mest?
ute, och i gävle!

vad åt du mest?
Donken mat och godis! (Y)




20 februari


systrar!

Nu, precis i dag för 16 år sedan föddes ja till denna värld. Det betyder alltså att i dag är det min födelsedag och det är allt värt ett grattis tycker ja?

Dagen förövrigt har väl varit bra, vid 2 kom det lite folk hit, fick mitt efter längtade schampo och pengar m.m  sen har jag inte gjort mycket i dag, känns bara skit när planerna förstörs men det är väl aldrig försent att göra det sen. Mormor bjöd oss på pizza så det blev till att tjocka mig lite i kväll. I morgon blir de nog ut och äta med pappa med familj och jag hoppas på en någorlunda trevlig fortsatt kväll.

Mina tankar förstör mig, hur kan det vara så svårt att släppa och glömma bort dig.

Det kanske aldrig går, jag vill bara veta varför?

skriver kanske senare.


17 februari

Min dag
min dag har varit okej, varken mera bra eller mindre bra mest seg faktiskt.
Började med att jag hade en timmes slöjd ungefär ( gjorde ingenting! ) Sen ringde Daniel och tyckte vi skulle stå på gårn så då blev det så också, ni vet han ska ju bestämma allting haha. Där blev det mest sitta och bara prata vilket var rätt skönt för ja kände verkligen inte för några dryga lektoner i dag. Sen blev det lunch och en snö doppad Frida igen, jag är väldigt glad att jag håller mig utanför det dära annars skulle väl ja åkt i snön med risken finns väl när frilufsdagen och pulkaåkningen kommer, gruvar mig! efter lunch städade jag och Daniel upp inne på gårn sen blev det upp till no lektionen som bara höll på i en halv timme så vid halv två slutade jag, sen satt jag bara i soffan inne på gårn och väntade på bussen hem.
Nu
sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, ätit och målat klart min mvg uppgift till bilden, blev inte direkt nöjd men den får duga, sen suttit här och skrivit klart det sista till konstnärs häftet och nu ska jag dra mig i väg upp och byta om till mys kläder sen blir det tv tittande för min del. Båda halv åtta hos mig och andra avenyn i kväll, tummen upp för de.

jag tänker på dig!

16 februari

God natt säger ja då, klockan är nu kvart över 11 och Fanny ligger här i Sofies säng i segersta vilket var väldigt länge sen ja gjorde. Men sängen är fortfarande lika skön så de är skönt att vara tillbaka. Dagen spenderades i skolan sen stan och pizza ätande med Sofie och Frida där det blev väldigt mycket skratt, min mage måste ha fått väldiga magmuskler efter den här dagen i alla fall. Mer om våra skrattanfall och pinsamheter skriver ja inte Hehe. Kvällen fortsatte med bandy och fick då även lite underhållning av några sköna killar från västerås, måste faktiskt skriva att det var väldigt kul att stå och lyssna och prata med dom, dom gav kvällen ett plus. Efter bandyn så åkte vi hem, trött och slut som vi var så tvingade jag och Sofie även i oss en varsin semla innan sängen besöktes. Och nu säger ja God natt och hoppas på en God natt sömn, för i morgon väntar en lång skol dag. Skönt att allt känns normalt igen måste ja även tilllägga. <3 och ett stort grattis på älskade Linus som fyller hela 17 år i dag<3

14 Februari

Alla hjärtans dag, ja vad säger man? ha en glad alla hjärtans dag?

Min helg har faktiskt varit bra, skönt att få vila upp sig och bara tänka lite på annat en skolan.

I går kväll åkte jag och Linus hem till honom efter en lyckad kväll hemma hos min pappa, när vi kom till Linus kollade vi på gamla filmer från när han och syskonen var små, så himla gulliga lika som nu då måste jag säga.
låg väl och kollade på det i några timmar och väntade att klockan skulle bli över 12 så det blev alla hjärtans dag, då hämtade min underbara pojkvän en söt liten överraskning åt mig, tack för den älskling du är för goo. Sen pratade vi bara och sen blev det sängen för vår del, i morse vaknade vi väl vid halv 10 någongång  sen somnade vi om och när vi vakna igen blev det frukost och sen blev det bara mysa och ligga och prata tills mamma och kent hämtade mig, så nu sitter man här och känner sig alldeles tom och saknaden av hans armar runt mig gör mig galen. Och i morgon firar vi 3 månader, tiden går så fort när man har kul mår bra! Nu ska jag gå och kolla på walander med mamsen och Tanja får se hur länge jag orkar vara uppe, i morgon väntar skolan och klädsim på idrotten, jag längtar nå grymt mycket kan ja lova.. eller INTE
Ha det bra och ha en toppen alla hjärtans dag kväll. haha cool ja var nu.  


13 februari


13 februari

Gomorgon sötingar!
Nu sitter jag här och lyssnar lite på musik och väntar på att vattnet ska bli varmt så jag kan hoppa in i duschen. Sen göra mig i ordning till älsklingen kommer. Hade även tänkt att jag skulle ta mig ut med min lillebror i dag med kylan sa åt mig att stanna inne och så fick det bli, får väl öva lite på hockey spel i stället så jag kan vinna över Linus igen. Nu skriver ja nog inte mera förens söndag/måndag? Hoppas på en fortsatt trevlig helg.

/ fj ♥

12 februari

Nej nu tar Fanny och hoppar i säng efter en toppen dag, hoppas på en lika bra dag i morgon!
Men Linus kommer ju så då kan det inte bli annat! undra om jag ska överraska lillebror min och gå ut och busa lite i snön i morgon? det skadar ju aldrig att vara lite liten i bland. ♥

Linus Eriksson
Du är den allra bästa,
du är han med det gulliga leendet,
han med det fina ögonen,
han med den perfekta kroppen,
han som har allt en tjej önskar sig.
Och jag fick dig? kan man bli lyckligare?
Nu sitter jag och pratar med dig i telefonen,
bara att få höra din fina röst gör mig alldeles varm
och jag önskar att du var här bredvid mig så jag fick
hålla om dig och bara känna dig nära, allt jag skriver nu
gör bara så jag saknar dig ännu mera en tidigare och
det står jag snart inte ut med längre. 3 månader snart
och jag blir bara kärare och lyckligare för varje dag som
går, du är helt otrolig! Min bara min och så hoppas ja
det förblir, för ja är så grymt kär älskling, ja lovar dig!
jag älskar dig av hela mitt hjärta

12 Februari

Nu blir det en snabb uppdatering som ja lovat, var nyss uppe och spelade lite gitarr med lillebror tänkte att han skulle lära mig lite låtar så jag kan få högre betyg i musiken, jag lyckas faktisk lära mig en hel del, tro det eller ej!  Nu ska jag kila i väg och äta lite annanas, mums.. ska även erkänna att jag saknar min underbara älskling hur mycket som helst och jag hoppas tiden går fort just nu, vill bara att det ska bli i morgon. Måste också skriva att jag hoppas på att Sofie mår bra och att det inte blev ennu en till körtelfeber :( tänker på dig vännen!

Får se om ja skriver en gång till, kanske kanske inte ♥

12 februari

Äntligen helg, jag säger bara wiiihoo!
skolan i dag var mest seg, först hade vi musik fick inte göra så mycket mest spela gitarr, piano och teori. Efter musiken hade vi matte, jag Danne och Matte satt i lillrummet och jobbade tillsammans som vanligt, jag gjorde faktiskt 6 tal? den här lektionen, känner mig stolt! efter matten hade vi lunch, jag och pojkarna sprang snabbt ner till matsalen och åt lite sen till ica och köpte godis sen direkt till so lektionen eftersom mam hade lovat oss att börja tidigare så vi kunde få sluta vid halv två, vi skulle läsa lite första halv timmen ( vilket det inte var någon som gjorde ) och resten av tiden köra stress, måste säga att jag kommer sakna min klass nå otroligt när 9:an är slut, så mycket skratt vi kan åstakomma. Klockan halv två slutade jag och då tog jag bussen till segersta där min söta lillebror väntade snällt på mig vid affären så gick vi tillsammans hem. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket pratat med Carina och försökt lista ut vad jag ska välja för tapet till nya rummet, men jag lyckas aldrig komma på något. Tänkte be älskling om hjälp i helgen när han kommer! I kväll blir det nog bara till att ta det lungt och kolla på tv med familjen vilket känns himla skönt måste ja säga, är super trött verkligen. jag och linus får nog allt ta och lägga oss tidigt i helgen med så jag orkar med en ny vecka i skolan sen fast det orkar jag inte tänka på just nu, det är ju ändå helg! Nog strunt pratat, nu tänkte fanny ta sig in i köket och se om de finns någon macka att stoppa i magen, den har börjat kurra lite. hehe

Men jag skriver senare.


/ fj ♥

11 februari




yesbox bilden säger det mest, + tvn så klart!

* halv åtta hos mig
* flytta hemifrån/ glee
* Made in sweden

Min dag har faktiskt varit prima, nationella provet i morse var väl det tråkigaste på hela dagen men nu är det gjort och det känns skönt, på inläsningsdagen väntar första delen på svenska nationella eftersom jag var sjuk i tisdags.
Vid halv 11 var jag klar med provet och då hade jag hål till klockan kvart över 2, det fanns verkligen inte mycket att göra men det var bättre en lektioner. Jag han i alla fall läsa lite i boken som jag ligger efter några 100000 sidor i.. får nog allt läsa några sidor i kväll innan det är dags att sova. I helgen blir det mest ta det lungt, skönt måste jag allt säga. Äntligen en helg då man egentligen inte gör speciellt mycket utan mest tar det lugnt, Fredag blir det hem till pappa och umgås med dom eller spendera kvällen med sjukligen, antagligen film tittande då. Lördagen får jag äntligen träffa älsklingen min och vi hade tänkt hälsat på gofamiljen i segersta. och söndag ( alla hjärtans dag) spenderas självklart med min goa pojkvän. Och appropå alla hjärtans dag så måste ja rusa och göra klart det sista på hans lilla överraskning, innan halv åtta hos mig börjar. Så ha det så bra så hörs vi!

/ fj ♥

10 JANUARI

sitter och pratar med min underbara älskling nu, men börjar bara sakna han mera!
snart blir det kolla på halv åtta hos mig, och senare blir andra avenyn. Hoppas på att mamsen min köpt hem daimtårtan åt mig nu då, skulle vara mumsigt. I morgon väntar skolan och några timmar nationellt prov, jag längtar inte ett dugg kan jag säga! Men nu ska jag knata iväg och dejta tvn. Pusss


och bara så ni vet så är det en MANGO på min önskelista och INTE ett äpple!

10 januari



Sötbarn!

9 februari

I dag har Fanny namnsdag och det är väl värt ett grattis?

Nu ska jag gå i väg och kolla på halv åtta hos mig, sen bygglov sen får vi se vart kvällen bär av.

Linus, du är bäst! ♥


9 Februari



+ PENGAR, massor av pengar!!

Som sagt början min födelsedag närma sig, och något av dom här gobitarna hade jag inte haft så mycket i mot!

7 februari

smarta Fanny har precis kommit fram till att hon har skrivit januari på rubriken i dom senaste inläggen, vilket inte alls stämmer för det är faktiskt februari nu.  heja mig (y)

Nu sitter jag hemma hos mupp ungen celicia och väntar medans hon duschar, igår kväll blev det ljusnan cup ett tag sen hem, mysa och käka glass. Idag ska jag väl hem härifrån nått tag och då blir gå till syster och Lucas och umgås lite med dom, vi får väl se vad vi hittar på för något. Annars tror ja inte jag har så mycket att skriva om, kanske skriver senare. puss

6 februari

Igår blev det mys med älskling, pappsen och familjen där hemma i segersta, jag måste även säga att jag är grymt bäst på hockey i tv-spel, Min kära pojkvän och lillebror blev spöad kan ja lova! Blev även lite kladdkake bak också, vi halv 11 blev Linus och jag hämtade och så blev det hem till honom, massa myspys och en härlig natt. i dag hämtade mamma mig vid 1 då blev de åka hem och sova lite på soffan(A) Nu ska jag fixa mig klart sen blir det Celicia och ljusnan cup natten spenderas även med Celicia. Hoppas på en härlig kväll.

Pussss

5 februari

En kall, blöt och frysen Fanny sitter vis datan hemma hos pappsen i segersta.
Efter ett riktigt snö och vatten krig i skolan, en idrottslektion och en promenad från bussen hem hit är jag riktigt slut.
jag måste även säga förlåt till Daniel som du fick ha idrott i blöta shorts och strumpor men stoppar man små flickorna i snön så får man igen på ett litet annat vis som du nu märkt! Nu ska jag gå och umgås med min familj, senare kommer min baby hit och umgås med oss och natten spenderas hos honom.

puss!

Även när allt känns som mörkast, finns det ljusa stunder.

4 februari

jag mår inte bra, men jag mår bättre.

Inlässingsdag idag, fanny har suttit hemma och jobbat men allt hon behöver och ska fortsätta med det nu, måste göra klart min mvg uppgift i bilden så det blir lite måla nu snart men först ska ja försöka stoppa något i magen.
senare blir det hem till Celica och umgås med henne och i morgon skola, det var väl meningen ett besök på Kina resturangen efter skolan men hur blir det med de egentligen? känns som ja borde släppa allt och låta dig välja nu.
Måste även skriva att jag inte skulle klara mig untan min underbara lillasyster, det går inte att göra nå annat en att må bra när man är med dig charmtrollet mitt. Och till min kära Pappa och lodsas mamma kan ja skriva att jag hade tänkt mig ett besök hos er i helgen, det vill ni va? hihi. 

 

Linus Eriksson, you are my everything :*


3 februari

Mitt liv består av ingenting nu känns de som. Vet inte ens varför ja skriver, alla känns bara falsk och jag känner mig bara sviken, ensam och less. Hur ska ja orka med allt, är de någon som kan säga de till mig. TACK! 5 februari 09 vilken dag.. Allt var perfekt, men INGET är de längre!

RSS 2.0