Sammanfattning av 2010!

JANUARI
Firade in de nya året tillsammans med 2 pojkar och Sofie. Umgicks mesta dels med Sofie, Frida och Karolina. Var super duper kär och spenderade mycket tid med dåvarande pojkvännen. Lillasyster fyllde 1 år. Jag hade mörkrött hår.



FEBRUARI
Forfarande lika kär, livet rullade på , spenderade mycket tid med Famijen hos pappa. Blev mycket tv spelande och bus med Nicklas och Linus. Fyllde även år och firade alla hjärtans dag. Var till järvsö och åkte skidor för första gången i mitt liv och hade en väldigt kul frilufsdag i skolan som bestod av pulka och madrass åkning.



MARS
Ja vad hände i mars? jag var avundsjuk på pappa och familjen där som fick åka utomlans. Umgicks mycket med Carro, Daniel, Frida och Matte. Hade en del mys kvällar i stugan, Och umgicks såklart en massa med Linus.

APRIL
Flöt väl på som de brukar göra ,vänner och lite små bråk.
Mycket funderingar. umgicks en de med per och Fixade i mitt rum.



MAJ
Började fundera en hel massa på kärleken. Umgicks massa med sofie, träffade på Andre, Fick en hel massa oväntade besök. 2 stockholmsresor , grönalund tillsammans med familjen P och Linus och stan och grönan med skolan och crusing i söderhamn.


JUNI
Sommaren började dra igång, Slutade 9:an och min tid på Kilafors skola var över, smakade kräftor för första gången i mitt liv. Var en hel del i söderhamn denna månad. Skolavslutning och feeest i söderhamn. Hade klassfest i orbaden, Började umgås massa med Malin, Linda och Maria och de blev en hel del gävle resor och sena nätter.
Hade en otroligt härlig grillfest och en mysig midsommar. Jag och Linda försökte oss även på att bli blond.

 




JULI
Sena sommar nätter, bil åkning med bus grabbar, besökte 2 olika "spökhus" ett x antal gånger, blev en tripp till borlänge på peace and love tillsammans med Nick, Malin, Fredrik, och Edvin. Blev natt bad med Johanna, Tobias och Marcus, Även söderhamn denna månad och grillning med kära vänner. Blev även nykär efter en hel massa misstag och problem. Nattliga bad tillsammans med Fredrik, Malin och Hampus, trodde även vi skulle dö denna natt i bollnäs, Hade en mysig grillfest hos farmor, Badade och umgick med familjen, En skumfest på tranan som var galet bra, Leksans sommarland med familjen.. ja en Underbar månad.









AUGUSTI
Blev björnrosenström med kära vänner, några dagar spenderade jag med Sandra, Hade några galna kvällar i falun tillsammans med brudarna, Några mysiga kvällar hos Viktoria. Första dagen på ny skola.
SEPTEMBER
Livet flöt på, umgicks mycket med familjen och grannarna och deras barn. Hade någon trevlig kväll hemma hos Viktoria, Började fundera på vad jag egentligen ville med famtiden, tvekade om jag valt fel linje på gymnasie m.m Bokad resa till Thailand dessutom. Jag blev överlycklig.

OKTOBER
Besökte ny skola, hoppade av handels programet och gick vidare till estet-dans på Move-IT Gymnasiet. Trivdes bra men allt var jobbigt just denna månad så jag orkade inte. Hoppade av och fick praktik på dagis i Bollnäs där jag trivs kanon. Söker om nu och  börjar igen i höst. Hade mycket problem med magen och även med kärleken denna månad. Blev en kväll på badhuset. En kväll i stugan med Malin, Fredrik och Henrik hann jag även med.
Hade inga bra bilder från henna månad
NOVEMBER
Umgicks en del med syster, tobias, Fredrik och henke. Började träna och jobbade på bus palatset, fick mig ett gäng nya härliga vänner, 1år.. Någon ute kväll med tjejerna och ett visst misstag. Fest med Sofie i söderhamn, fest i edsbyn. Mådde piss ett tag med tanke på allt som hänt. Men hade mina fina vänner.
DECEMBER
Funderade mer en vad jag någonsin gjort, träffade Jonas, Umgick med Malin, Tillbringade en vecka hos farmor, Umgick en hel massa med johanna, hon förstår mig. Har även blivit några galna ute kvällar, En kanon kväll på tranan med brudarna, några sköna kvällar med grabbarna grus och en hel massa med johanna.




Sådär ja, nuså kan ja äntligen gå och sova, vad skönt! tog bara typ 2 timmar!

MSN


soooft.

Alltid lika skönt att höra att "någon ha bytt ner sig".
Skadjeglädje på full nivå, ohJA!

nyss kommit hem..

Blev som sagt stan i dag, hittade inget speciellt, syster köpte nagel tippar så jag tänkte snå och göra de på mej själv tills nyår och allt. Sen åt vi på roys och sen stack vi vidare till brudarna på bus, snackade väl mest, hjälpte till att städa lite och sen kom även Pontus och Stefan.

Nu blir de bonde söker fru och sen blir de bara myyyysa hela kvällen.

Jag trodde jag skulle reagera mer en vad jag verkligen gjorde, men jag mår bra just nu, jag mår primaa!

I morgon väntas en till dag på stan, kanske bus och så vidare mot segersta för att spendera min sista dag på detta år tillsammans med Sofie. Även hon jag började detta år med, och 2 till pojkar, men nu sååå nu blir de nya boys. eller hur sofie? HA-HA

lovar att detta nya år ska bli så jäkla bra!



29 december

vaknade nyss, nu ska jag bara slänga på mig lite kläder, fixa håret och sminka mig sen springer jag ner till bus till go tjejerna. Efter de blir de nog staaan.

puss

Nattliga äventyr

För juuust nu mår jag så otroligt bra, jag har mina vänner, framför allt Johanna, hade hon inte varit här nu så hade jag deppat ihop, men nejnej, nu tar jag allt med en klackspark. Liiiivet leker.
Taggar nyår med bäste sofie och johanna som satan, och fick även ett till datum att tagga till. wiho!

Kvällen skulle bestå av ett besök på max men slutade med en kanonkväll.

Stack till max och käka med Tobias, Tanja, Evin och Mizgin, sen kom även Stefan och Pontus.
Blev lite bilåkning och sen hem till Evin och Mizgin dit även leyla kom, skratt och galenskaper är 2 passande ord för kvällen. Lyckade dock låsa min mobil, klantskalle som man är .. Men nu så är den upplåst igen! haha

Här får ni lite "snodda" bilder från våran " uppersittakväll" i söndags .






För de är så här de ska vara.

28 december

Dåligt med uppdadering, iknow! Men de kan bero på att jag mesta dels tillbringat min tid med johannapanna och då finns de inte mycket tid för datorer så busiga som vi är. Natten till måndag fick vi för oss att vi skulle ha kul, och ja de fick vi ju också kan man lugt säga, vid 01:00 knackade de på dörren och vips så hade vi sällskap av självaste Henrik och Fredrik, Film och bus blev de som underhållning och ja vid klockan 09:00 så stack dom till tåget och jag och johanna gick för att sova några timmars skönhetsömn. Vaknade ruint 4 och då var de bara att äta frukost, eller ja middag rättaresagt, och ge sig iväg till Bollnäs. Där väntade en filmkväll med Johannapannan och systeryster.

Klev upp vid 7 i morse och vid 12 var vi i alla fall i Sundsvall, och med endast 30 minuters försening.
Sen blev de shopping och pinsamheter, en riktigt bra dag måste jag säga, tack johanna :)

Nu ska jag ta och kika lite på film sen tar jag och mina kära vänner och åker ner till max och umgås, ja ska heeelt klart ha en hallonpaj.


gaaaalen natt

Helt galen natt, ohja!
Kom i säng vid si så där 5. haha
Nu sitter två trötta och slitna brudar i sängen och laddar upp för en filmkväll.
Imorgon drar vi in till Bollnäs och på tisdag hälsar vi på Sundsvall.
och sen då, vad händer sen? joo NYÅÅÅR!

puss

25 december

Vaknade kvart  över 2 idag? tänka sig! visste inte ens att jag kunde sova så länge.
Efter jag vaknat, ätit frukost och fixa mig och rummet dök Fredrik och Henrik upp.
Vi har väl mest drygat oss och snackat, de vi är bra på ungefär. haha
Grabbarna gick nyss och nu packar jag väskan och väntar in kent för att sedan bege mig mot kilafors och johannas place. tillbringar min natt där, myyys!

För när de är så här mår jag som bäst, vad skulle jag göra utan mina vänner?

Nu vet jag vad som behövs göras..

and I'll do it tomorrow, I move on.

Julafton

Min julafton har faktiskt varit bra. Jag har fått saker jag velat ha, jag har fått träffat trevlig folk och jag har fattat ännu mer att de snart bär av till thailand. Nu ligger jag i sängen och väntar på att syster och Tobias ska komma hem från preem. Sen blir de väl umgås med dom och sova tror ja, är otroligt trött.

Jag har gjort nått jag sa att ja inte skulle göra nå mer, men jag har inget att förlora på de. Lika bra att ha fått de gjort, skönt känsla att få säga exakt som man känner ibland. :)


GOD JUL

berg och dal barna

jag önskar jag hade gjort på ett annat vis.

24 december

Grattis broder som fyller hela 20 år idag.
Och god jul alla, hoppas ni får en fantastisk julafton. Min har i alla fall börjat bra och nu tänker jag sova och hoppas på att den fortsätter lika bra. De som stog först på önskelistan har jag redan strykigt men..
I
'm happy I have you as a friend anyway :)

I morgon har vi julfrukost/lunch här hemma tillsammans med Tanja, Tobias, Mamma, Kent, Cattia med familj och
Sen vid 3 åker jag vidare mot segersta för att äta tillsammans med familjen där och släkt. 
Och senare mot kvällen blir de hem till mormor och fira där.
Häktisk jul, men jag är van. haha


god natt på er.

jul jul och mera jul.

Här hemma är inget klart, Kent står och håller på med julskinkan, mamma ska göra ischoklad och jag ska slå in de sista små julklapparna, men just nu sitter jag bara och äter chips och tar de lugnt.
ska nog snart gå och sova så man är pigg i morgon.

23 december

Snart julafton, jag hoppas på en toppen bra julafton.
Gårdagskvällen spenderades tillsammans med Johannabanna. Och de var så otroligt skönt att bara få skratta och må bra. För tillsammans med dig mår jag bra johanna, du förtstår mig precis, exakt som jag känner. Du är i samma situation som jag och de är så skönt att veta att man inte är ensam.

Efter johanna hade åkt hem så följde jag med mamma och handla de sista inför i morgon. Lite smått och gott bara. Eftersom nästan alla mina pengar går till att spara till Thailands resan så blir de enbart små saker i år.

Tanja kom nyss hem från Gävle med en julklapp åt mej, och ja fick öppna den på en gång, hehe
En ny platttång och om jag blev glad, de behövs verkligen.

Nu ska jag bara mysa och hoppas på att jag somnar gott i natt, jag orkar inte med att sova dåligt, jag vill så gärna må bra.  och de försöker jag med också, jag tänker ständigt positiva tankar och aa..
ä vafan de är jul i morgon, nyår om drygt en vecka vilket jag längtar otroligt mycket till, då jävlar ska jag ha kul i alla fall. Och sen efter de är de bara lite mer än 1 månad till Thailand. OM jag har saker att se fram emot,

och just de apprå på thailand, De finns hårda resväskor, ganska stora på rusta för 500 kr, bara så du vet carina ;)
Du är ett av de bästa sakerna jag har upplevt, men livet går vidare. Och de gör jag med.

Nattliga besök..

Klantskallen Fredrik hade tydligen låst ut sig själv igår, ja och snäll som man är så släpper man in både han och Henrik mitt i natten. Tycke synd om dom i fall de skulle behöva stå ute och frysa. Men vid 3 gav jag upp och skickade ut dom i kylan igen, var förjävla trött. Sen somna jag bums.
Vaknad först kvart över 12 i morse, eller ja.. förmiddag. Tänker spendera kvällen tillsammans med Sofie och Johanna och vi får väl allt se vad vi hittar på för bus.

De går åt rätt håll. och jag gillar känslan!

♥ 20 – Den här månaden

ja denna månad börjar lida mot sitt slut. Vi har julafton och en förhoppningsvis fantastisk nyårsafton kvar.
vad har då hänt under denna månad? Jag har umgåts med Jonas. Och väldigt mycket med johanna och sofie.

Jag har haft min praktik på dagiset som vanligt, vi har bakat pepparkakor och haft lucia uppträdande.

jag har varit ledsen och nere och känt en enorm saknad. Samtidigt som jag har varit glad och sett allt som något bra. Jag har varit på Tranan och jag har spenderat min tid med malin. Ja som sagt? en vanligt månad?


Nu mår ja heeelt okej.

ja som ni ser så har jag tagit bort mina fina så kallade "deppinlägg" .
De känar inget till. Men man får sina svackor då man vill skriva, vilket man kan ångra lite sen.
Så bort med dessa och fram med positiva Fanny.
Var nyss ut med per och hans hund. Pratade lite och de kändes otroligt skönt. jag är glad att jag har dig som granne och speciellt som vän.
kanske var de de som fick mig att må bättre, eller ett otroligt fint sms som jag nyss fick, jag vet inte.
Nu laddar jag om inför morgondagen för den ska jag spendera tillsammans med mina kära vänner.




♥ 19 – Detta ångrar jag.

Vi kör på två saker i dag med, så jag får denna lista ur världen sen.

Egentligen ska man inte ångra saker, man borde tex tänka innan man gör i stället.
Men jag är expert på att göra först, tänka sen och de får man ångra. Jag har gjort mycket saker som jag ångrar till viss del, och jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle ångra nått så där speciellt mycket. Jag försöker ändå tänka "gjort är gjort, inget att göra åt saken" Men de finns saker som ja nu faktiskt har börjat ångra riktigt, riktigt mycket. Vad de är tänker jag inte gå in på, men jag kan säga så här: De finns personer som kan få än att göra nästa vad som helts för dom. Sådanna som ha sån "begåvning" att alltid lyckas övertala folk, eller ja dom behöver inte ens övertala utan de kan räcka med att de bara finns i rummet där ni är. Personer man inte kan säga nej till helt enkelt. Den personen kan ha fått dig att göra något du lär ångra rätt rejält sen. Eller kanske inte, beror på vilken situation du själv befinner dig i. Hade jag varit i en annan situation då så kanske jag inte ångrat de lika mycket nu. Men nu var jag i just fel situation och de är något jag ångrar nu. Att jag inte såg vad som komma skall innan de var försent.
Egentligen mår man bara dåligt av att gå runt och ångra saker, så jag försöker att inte tänka på de. Men jag blir ständigt påmind om vad som egentligen förstörde nått av de finaste man kan få. Kärlek.


♥ 18 – Min favoritfödelsedag.




Födelsedagen tillsammans med den här bruden och Johanna var otroligt fin.

De var väl den födelsedag jag gjorde något speciellt på, kanske därför jag minns den bäst.

Gjorde tårta hemma hos mig och pyntade hela köket med massa födelsedagskrams.

Sen drog vi ut och till max med partyhattar och hela köret.

sen hamnade vi i sängen hemma hos mej med massa galet prat. Ni är bäst.

och i morgon ska jag få spendera min tid med er igen. För med mina vänner mår ja bra!


Jag antar att de är så här jag ska tänka?

Det är bättre att ha älskat och förlorat än att inte ha älskat alls

De hjälper i alla fall. Önskar bara att jag kunde få känna den kärleken igen.

Men då kommer detta upp i mitt huvud i stället.

kärleken är som pusselbitar, de finns alltid 2 som passar ihop

ja antar att jag enbart behöver mer tid.


Bra Att Ha: Linser



Tänk vad tråkigt om de inte fanns linser, antingen för snyggt som tex färgade eller för att slippa ha glasögon.

Menar inte att de är nått fel på glasögon men de är betydligt mer praktiskt med linser. I like it!


♥ 17 – Mitt favoritminne.

♥ Dag 16 – Min första kyss
♥ 17 – Mitt favoritminne.


o säker på om jag vill skriva om min första kyss. I så fall skulle de stå  " min bästa kyss " som jag sätt många skrivit i stället. Men de passar inte just nu om jag ska vara ärlig så jag stryker även den ur min lista.
Hopar i  stället till utmaning 17. Mitt favoritminne.

Men de är en svår sak att skriva om jag har så otroligt många minnen som jag verkligen
älskar.
Jag får helt enket välja ut de bästa, så ja de blir fler än ett minne.

jag börjar med, Göterborg sommaren 2009. Något jag saknar så otroligt mycket. jag mådde så jäkla bra, och vi 2, jag och sofie hade så otroligt roligt. Gothia discot, alla matcher att kolla på, (eller ja, snarare killarna som spela matcherna)  lisseberg, allt folk. Så otroligt härligt.


ja och fjortisar var vi, men vi hade så jäkla kul ändå.

Sen har vi våran konfirmations resa till Polen/Tyskland, eller ja hela konfirmationen men speciellt den resan.
Sådanna minnen, sån gemenskap, så många nya vänner, så mycket skratt och tårar. Vi besökte koncentrations lägret auswitch, en salt gruva, och en massa annat.
Jag och johanna
 i Polen
Toa på auswitchRivmärken i gaskammaren
Saltgruvan i polen
som vi bodde i polen
som vi bodde i tyskland
labyrinten och tvtornet i Berlin.

Järvsö.


kul hade vi i alla fall.

Sen finns de 1000 fler men jag orkar inte ta upp alla.


20 december

Ska börja med att säga, tack för att du förstår mig så himla bra Jonas. Inget hade funkat om de inte vore för de! Tack. ♥


20 december, vilket betyder 4 dagar till julafton, konstigt nog längtar jag inte speciellt jätte mycket? Klart de är trevligt och så men de var ju helt annat när man var liten. Ungarna på dagis tjatar i alla fall om julafon ständigt och om tomten som snart ska komma. Ja som sagt Fredagen blev de Tranan, en både lyckad och mindre lyckad kväll. Om jag hade fått göra om en del saker eller göra om och göra om, snarare göra de o gjort så hade jag deffenetift gjort de. Men jag är expert på att vara efterklok. Men jag hade min andledning till de, dock världens sämsta, trodde ja skulle få ett bra resultat av de, men jag tro nog snarare jag skämde ut mig mer, jaja!

Lördag morgon vaknde jag upp hos Malin och vi äter frukost sen ligger vi i sängen och pratar om kvällens händelser tills de är dags för mig att åka därifrån.

Åkte hem, och sen på kvällen tog jag bussen till edsbyn och var med Jonas, spenderade även min natt där.

vi gjorde inte speciellt mycket, ( vilket var otroligt skönt) kollade på sällskapsresan knäpp som vi är. haha

Tog en buss hem på söndag och precis när jag kommit innanför dörren kommer johanna hit. Vi åt mat och låg i sängen och myste hela kvällen, de är så otroligt skönt att slippa vara ensam när tankarna kommer upp. Då kan man dela med sig av dom direkt, få råd och bara slippa grubbla i det mera.

I dag har jag bara varit på dagis och myst med ungarna, vi har haft disco, lekt, målat och bara busat. Jag kommer sakna er sen charmtroll.

Nu tänker jag framåt försöker glömma allt bakom mig. Glömmer fina minnen som de ändå finns med dej.
jag kan inte släppa känslan jag hade för dig. Den hindrar mig från allt, den förstör för mig. kommer jag någonsin kunna gå vidare? Nu när jag verkligen vill, nej då är den där känlsan där igen.


goood,



I love you just the way you are.

18 december

förlåt för en kass uppdadering men dels har blogg.se varit cp sen har jag inte haft ork.
Nu ligger jag i sängen hos malin och är död efer en kväll på tranan. Klockan är kvart i 10 och vi är vaken, ursha!
Kvällen i går var otroligt bra, vissa delar i alla fall vissa var ju mindre bra men de är sådant som stannar hos mej de. Tack mina underbart söta brudar för att ni är så himla bra. Kom hem hit vid 3 typ då blev de sova på en gång.
I kväll får ja förhoppnings vis tillbrings min kväll i edsbyn.

Skönt att jag inte bryr mig längre, I moving on. kan ni tänka er!

kväller.

Nu sitter jag hemma hos pappsen och ska gå och kolla på tv.
I morgon blir de upp på praktik och sen ska jag ta och leka med min lilla sofie.
Just nu känns allt bättre. De är som en berg och dal bana de här. fy alltså.
Ska även prata med världens bästa kille.

gonatt på er.

vad vore livet utan..



OST. Älskar ost, jag borde varit en råtta i mitt förra liv. Ja men vad vore en frukost utan ost, vad vore lasangne utan ost, vad vore tacos utan ost, vad vore rostade mackor utan ost, vad vore pankaka utan ost, ingenting.
Tänk på oss stackare som inte är så förtjusta i köttpålägg. hehe
Sa ju att vissa saker var mer seriösa en andra. men min blogg så. ;) 

Jag tror allt har någon mening, de är bara de att inse det som är jobbigt.

-

14 december

Sitter och väntar på att pappa ska komma och hämta mig sen åker jag dit och spenderar min kväll där.

Från toppen till botten,
De känns så nära men ändå så långt bort, om ja bara fick en chans att bevisa att jag är bättre.
Jag ångrar de, vilket jag aldrig trodde jag skulle göra. Du har fått som du vill, jag mår skit!
I wonder why. Give me an answer.

13 december

lucia. I dag är en sådan där dag då allt känns som de kommer att lösa sig av sig själv. En sådan där bra dag då man inte behöver tänka, en sådan där dag då de känns som ens tankar löser sig på egenhand. En sådan där otroligt skön dag som är lika med lycka, ta vara på dessa stunder nu Fanny, de behöver du när de känns som jobbigast. 

ja som sagt har min dag varit kanon, egentligen inget märkvärdig men ändå så otroligt bra. 
Orkade mig upp och iväg till praktiken även om natten varit sömnlös och mest bestått av telefon prat. 
Väl på dagis var ungarna hyper och fult taggade för den lucian som skulle vara på eftermiddagen.
Vi lät ungarna härja på och knäppte igång musik och så var discot i full gång. Snacka om sköna ungar, jag mår bra av att vara med barn de ända problem dom har är om någon tar deras docka eller i fall någon skulle råkat slå än. Aja efter allt dansande och busande blev de tomtegröt till lunch. Eftermiddagen var precis som förmiddag förutom 18 ännu mer uppspelta barn. På med tomtedräkter, lucialinnen, pepparkaksdräkter och sen var de dags för uppträdande. Åh så söööta de är. de gick väldigt bra måste jag säga och föräldrarna var nöjd. Efter de blev de fika och sen följde jag med min kära syster med familj hem. Tog de mest lugnt och pratade och nu är jag hemma igen. Ska kolla på ung och bortskämd och våra vänners liv. Sen antar jag att de blir lite telefon innan jag somnar. 

jag är så glad att ja valt som jag valt, att jag nu har praktik och bara får bry mig om mig själv och mina småttingar. Dom dagar de är jobbig är de så skönt att veta att de är de ända jag behöver bry mig om. 

Just i dag mår jag bra, just i dag är jag stark, jag tror på mig själv.  

Goos helg.


Du får mig att må bra vännen, de känns som du verkligen förstår, vi sitter i samma sits, i samma båt exakt lika du och jag. Tack för att du finns! ♥


Kryper ner i sängen och ringer en go pojk. I morgon väntas dagis och lucia med charmtrollen. I like it!

Som ni ser..

som ni ser så finns de en ny katergori " Bra Att Ha " .
i den kategorin kommer jag att lägga upp saker jag tycker är bra att de finns. De kan vara allt från viktiga saker till mindre viktiga saker och de är olika från dag till dag. Mest en kul grej.


Och idag är de Platttången som hamnar på Bra Att Ha kategorin. Visst hade den inte funnits så hade alla haft naturligt hår och kanske inte så slitet, men vad tråkigt, då kan man ju bara se ut mest på ett sätt. Så jag gillar platttång!

Önskar att du hade menat de.

KÄRLEKSVISAN

Var inte rädd. Jag går brevid dig.
Kom ta min hand. Jag håller i dig.
Här i min famn. Kan du våga tro.
Sänk dina murar. Jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig när du är svag.
För du betyer allting för mig.
Va inte rädd. Jag går brevid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar. För här vill jag stanna.
Se på oss nu. Livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig så som du är
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig när du är svag.
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker.
du betyder allt för mig.
Va inte rädd. Jag står brevid dig.
För du betyder allt för mig.


Önskar att du hade menat de.

♥ 15 – Mina drömmar.

♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.

Skriver inte ens  om vad jag hade på mig idag, tar de någon annan dag om jag orkar. Men eftersom jag ligger lite efter i listan så kan jag lika gärna köra på 2 saker i dag, och den första var som sagt " den här veckan" och nu får ni "Mina drömmar".

Min drömmar, ja vad är mina drömmar egentligen? de kan vara så otroligt mycket. Man kan ha små drömmar och förhoppningar sen kan man ha större drömmar. Drömmar som är med långsiktiga, är väl som dom flesta andra har, leva lyckligt med man, gifta sig, hus, barn m.m. Sen har jag mer kortsiktiga drömmar som att må bra, skaffa mig en vettig utbildning, flytta efter sommaren ( de är väl bestämt, men få de att funka med allt ) att få bli riktigt kär ( igen ) att få hoppa fallskärm och att få resa mycket. De är några av mina drömmar som jag kom på just nu, är minst tusen saker till men de skulle bli för jobbigt att skriva.

♥ 13 – Den här veckan

Ja den här veckan? händer väl inget speciellt?
Ska på praktiken som vanligt.
Åka till Pappa.
Gå på nått möte och ja.. inget mer, hoppas på att veckan går fort.

Tar bort "dag" ( ♥ dag 13 – Den här veckan ) före eftersom jag inte skriver om de varje dag, så då blir de  dumt att skriva så. Orkar inte skriva om något varje dag men ska försöka skriva oftare en vad jag gör nu.

Jag känner mig som denna bild, delad!


Sommaren bästa stund. jag var som lyckligast.

Jag står med ena foten på ena sidan och den andra på den andra sidan. Att en saknad kan bli så stark, att en känsla kan ha sådan betydelse. Att ett medvetade om att man gjort fel och att de är de som fått de att blivit som de blivit.. kan man ångra något så mycket? . Att man kan ångra något man aldrig trodde man skulle ångra, att man kan ångra något man sagt som man aldrig trodde man skulle ångra. Att man kan ha vilja som är så delad. jag trodde aldrig någonsin att man kunde känna de jag känner just nu. Och jag vill inte känna denna känsla heller, men jag kan inte rå för de.
Jag har försökt med allt, allt mellan himmel och jord för att detta ska gå att radera men de funkar inte, inget verkligen inget funkar och jag ger upp nu.  Tiden läker alla sår och jag hoppas att de uttrycket stämmer.


12 december

Gårdagen blev lyckad. Johanna kom till mig och vi började prata om allt mellan himmel och jord, vilket var otroligt skönt eftersom vi sitter i exakt samma sits just nu. Sen drog vi ut tillsammans med Tanja och Tobias träffade på trevligt folk och umgicks med dom ett tag. Sen blev de max och galenheter. Om vi skämde ut oss. Efter de blev de utanför tranan och träffa folk. sen hem och sooova. Idag blev de julbak för fulla muggar och jag och johanna har även sätt världens snyggaste kille! fyy satan. En härlig helg endå. och nu hoppas vi på en lika trevlig nästa helg.



jag är så medveten om det, men vill inte inse!

11 december

Gårdagen spenderades i Edsbyn tillsammans med Jonas, blev idol och film, tur de var sista avsnittet av idol, annars hade jag inte fått komma tillbaka till honom, stackarn hatar ju idol. Men trevligt var de.

Andreas och Tanja var snäll och hämtade mig sen, och de två cpn ska ju inte åka bil dom inte, vette fan vad de var med dom. gaaalet.

När jag kom hem satt jag mig och pratatde med syster yster och käkade barnmat, wiho här är man mogen.

Sen kastade syster ut mig för hon skulle sova så då gick jag också och la mig.

Nyss pratat med syster Cattia och de är ju alltid lika roligt. I kväll spenderar jag min kväll tillsammans med Johanna och i morgon blir de pepparkaksbak och julmys här hemma.

För med dig mår jag bra, för med dig kan jag vara mig själv, de här kan vara början på något riktigt bra! ♥


10 december



Tar och uppdaderar lite snabbt. Moster och kusin kom precis så nu blir de äta med dom sen spenderar jag min kväll i Edsbyn. gilla.

ha en trevlig Fredag!


Ibland får jag känslan som kallas 'saknar'!

Ibland, ibland, ibland,

Ibland känns de som jag bara intalar mig själv hur de ska vara och sen anpassar jag mig efter de..



9 december

Är fortfarande kvar hemma hos min kära farmor. Sitter här och har nästan nyss kommit hit. fick mackaronergryta till middag och så gott de var. Snart kommer nog Tanja och Tobias hit och umgås med oss.

Min dag har bestått av en massa mys med småbarnen. Sen tandläkaren och wihoo noll hål i munnen, de är ju värt att skriva, måste vara duktig på att borstatänderna ja, jag som är en liten godis råtta. hehe
Efter de åkte jag hem till Granberg och gosade med min saknde lillasyster. Även om jag är med småbarn varje dag så är de ingenting jämfört med att få hålla i sin alldeles egna lillasyster. Träffade även två saknade brudar på station i Bollnäs och en av dessa får jag förhoppningsvis tillbringa min lördag med. Och fredagen spenderas i Edsbyn. Söndag blir de julbak hemma med familjen. Lillasyster ska få baka pepparkakor för första gången, lovar bilder på de. Så nu vet ni mina planer för helgen med. ( i en konstig årdning, men de skiter man väl i )


Något som lockar.

Känner mig glad, jag gör de trots allt.
Helgen kommer bli bra, de vet ja. Jag ser fram emot saker och de gör allt så mycket lättare.
Jag ska få träffa mina saknade vänner och en annan helt sjukt go person. Du vet vem du är och ja vet att du läser de här. hehe. Men nu ska jag springa upp och hoppa i säng för att försöka sova. Lyckas jag inte så får den sjukt goa personen så lov att prata med mig tills jag somanar. Så nu säger jag god natt till er.

puss ♥

8 december

Alltså jag måste bara tala om att de är förjävla kallt ute. Man håller på att frysa ihjäl ute. Nya istiden ? aa!
Jag längtar till thailand och de är inte lite.

I dag klev jag upp och åkte iväg till dagiset. Dit kom en präst och berättade om julen som en trevlig liten saga. Ungarna uppskattade de och de är så mysigt att se när de trivs. Sen har dagen rullat på som vanligt och slutade med pepparkaksbak med de små charmtrollen. Dom är ju allt för söta. Tog bussen till station och satt och väntade på bussen när jag fick syn på en viss Daniel och En viss Mattias, om jag blev glad. De är så otroligt länge sedan jag träffade min gopojkar, och från att ha träffats varje dag och ständigt umgåtts och haft kontakt till nästan ingenting så kan ja lova er att jag blev glad. Och nu får de vara ändring på de här, ni var mina bästa killvänner, de var er jag berättade allt. ni fanns alltid där för mig och nu.. nu träffas vi aldrig! Ändring!

Kvällen spendaras hemma med farmor framför tvn. härligt.

7 december

hej och hå. Fortfarande hemma hos farmor, skööönt.

Efter praktiken idag tog jag bussen till Söderhamn och spenderade min kväll där tillsammans med en lite filur.
Ohja om vi hade skoj, julkalendern och ung och bortskämd ( precis som han själv är. haha ) stod på schemat.
Tog oss ut till min buss i kylan och fyyy satan vad kallt de är. jag trodde jag skulle dö.  Kom nästan nyss hem till farmor, har precis stoppat i mig lite ostmacka och oboy, smaskens. I morgon väntas ännu en dag med mina små charmtroll och efter de tillbaka hit.


Kanske gjorde jag fel, kanske rätt. De får tiden avgöra!♥

6 december

Söndagen blev mys, ut och äta och sedan Bio med Tanja, tobias och Johanna och filmen var faktisk bra.


Sitter hemma hos farmor nu. Fick för mej att åka hit och hålla henne sällskap. De är ju så härligt här.
Så vi tog en tur till kilafors för att handla och nu inväntar jag julkalendern, måste erkänna att den är faktiskt kung.
Sen följer en hel tv kväll, halv åtta hos mig, Ung och bortskämd och våra vänners liv.

ha en bra Måndag.

nu vet ni ..



I kväll blir de ut och äta och sedan bio men trevligt folk.

5 december igen.

Ligger i sängen tillsammasn med självaste Malin nu. Natten blev ja.. vad ska man säga.. trång? haha
Efter att vi väl bestämmt oss för att sova och ja hoppade ner till min säng neranför malins så kommer en full bror inspringande och tar min plats, så de vart bara att hoppa in upp i malins säng så delade vi på en 90 säng, skönt? njaa men de fick faktiskt bra.



Ikväll blir de nog bio. trevligheter!

5 december

Ligger här i sängen tillsammans med Malin, Marre och Pelle. Har precis kollat klart på de The social network.
Seg men bra film. Nu ska vi väl ligga här och nörda tills tröttheten tar över.

Gooood naaattt.

This is me.




Sitter här nu och precis sminkat både mig och syster. Ska äta lite mat och sen kommer tobias och då bär de av till malins place. Där väntas en fiiilm kväll med massa mys och prat. gillar vi!

hoppas ni får en trevlig lördagkväll.

4 december

Gårdagskvällen blev bra trots allt.
Film mys i sängen. Gilla! 

Om ett tag beger jag mit hem till Malin för att tillbringa kvällen med henne. 
Vem vet vad vi kan hitta på ;) 


sötast! ♥

De tar sin tid tydligen.

Jag tänker inte ljuga mer, inte för dig, inte för mig själv, de är bara taskigt. De är bättre jag är ärlig, sen struntar jag i om du bryr dig eller inte, tänker inte lossas må bra, när de är långt ifrån verkligheten, Tänker inte få dej att tro att jag också mår bra och har gått vidare som du har gjort, när de precis som ovan är såå långt ifrån sanningen. Jag hade hoppats att de här skulle gå fort att glömma, men tyvär gör de inte de. Och de inser jag nu.

Så jag struntar i allt i kväll, de går för fort och jag orkar inte de.

jag stannar hemma, enbart hemma, bara jag, helt själv. Tänker och funderar är de jag ska göra. Lära mig glömma ? Aa så får de bli.




Tack för att du klarar av att vänta vännen, och jag hoppas verkligen du gör de, du är sjukt goo och jag vill inte förlora dig, du förstår vad jag menar! ♥


Sanningen är svår att inse..


jag tänker inte erkänna, tänker klara de här.

-


3 december

ja tiden springer iväg, snart julafton och efter de inte alls långt kvar tills Thailand, gud så jag längtar! :D

Nu ska jag precis äta lite macka och efter de hoppa in i duschen. Sen kommer väl min lilla gofia hem så ska gosa med henne.

helgens planer:

I kväll tillbringar jag min kväll i Edsbyn
I morgon hälsar jag på min saknade Malin.
och på Söndag bär de av till Bodaborg tillsammans med grymt folk.

och vart jag skulle få in dig johanna, de vet jag inte riktigt. haha

häääärligt!


You make me smile, you make me laugh, you're a good guy.


♥ Dag 12 – I min handväska.

Ja i min handväska finns vad?

pengar, busskort?

jag har faktiskt ingen väska som jag har med mig jämt, precis överallt. Utan mest om jag ska sova borta eller så. Och då packar man väl i de vanliga, smink, tandborste, nya underkläder, nya kläder, mobilladdare och sånt jox.

Intresant va?


2 december

Redan den andra december? ójojoj.

pratade nyss med min syster och hon fick mig på andra tanka.

Varför deppa när killarna gör så där, de är tydligen ganska normalt.

Så nu ger Fanny upp, livet gå vidare vafan.

Hoppas på en kanon helg, och jag och Malin har en del trevligheter att se fram emot.

Nu sitter jag här och håller på att fixa ihop lite julklappar. Blir inte många i år men små saker blir de, de är inte storleken utan betydelsen som räknas.

Ska även planera lite för de som förhoppningsvis komma skall efter jul och nyår. Jag vill verkligen de här och de måste verkligen gå. Men de är en del att göra innan dess så dags att rappa på. Drygt en månad kvar bara.

Dags att fortsätta.

ha en bra torsdag :D


tråkigt.

Vem längtar du mest efter? En speciell person
Vem vill du helst slippa? inga kommentarer.
Vem stör du dig på? Samma som åvanför. jag vet att den personen läser min blogg
Vem är snyggast? Killar i mjukisbyxor, mössa och utan tröjja  (hemma) mums!
Vilken buss åker du oftast? Från granberg, till ren, från ren till granberg.
Vilken fråga ställer du oftast? seriöst?
vad är de för Årstid nu? Vinter?
Vilken film såg du senast? kommer inte ihåg vad den heter och handlar om.
Har du varit kär? De har ja!
Hur många på din vännerlista har du hånglat med? ca 15 kanske.
Har du sett din bästa vän gråta? ja
Vad åt du senast? Biff och potatis
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? minns ej
Har du täckt någons hus med toalettpapper? Nej?
Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror? jaha?
vad ska du göra i veckan/helgen? Söderhamn och i helgen, johanna och Malin, tror ja!
Vilken tid gick du upp imorse? vaknade vid 8 gick upp vid 11
Vad står det i det fjärde smset i din utkorg? ' Okej, vart ska vi vara? <3'
När var du riktigt sjuk senast? Nu
Vad är din sämsta egenskap? Att jag ta åt mig av allt
Vad gjorde du klockan 2 inatt? Låg och deppa.
Vad är det första du gör på morgonen? sminkar mig
Vad ska du göra efter det här? Kolla på tv.
vad gör dig ledsen? att bli sviken.
När kysste du någon senast? hm.. lördag?
Bästa killen? Jonas.
Bästa tjejen? Malin.
Någon du litar på? Ingen för tillfället, inte så där riktigt mycket.
Nämn en person som får dig att må dåligt? Inga kommentarer
Nämn en person som får dig att må bra? Mina vänner.
Hur många gånger har du varit riktigt kär? 1 gång.
Har du tyckt om någon som inte varit besvarat? yes yes.
Vad ser du fram emot? Thailand.
Har du en pojkvän? nix nix
Vill du ha en? Aa men inget  jag stressar fram.
vet du någon som du skulle vilja ha som pojkvän? svar ja.
Varför just han? Han är speciell.


Och slutligen: nämn 3 saker som du längtar efter?
1 till hösten, då bär de av bort ifrån denna stad och nya möjligheter finns.
2 En viss person som får mig att känna på ett visst sätt.
3 Att få må så där riktigt bra.

hejja fanny

De gör så ont att sakna en person som man tillbringat så otroligt mycket tid med. så otroligt många minnen. men nu ska jag verkligen inte ta upp de här. jag förstör bara för dej.

Tur att de finns personer som bryr sig, stort tack till er grabbar. Ni kunde inte ha kommit bättre in i mitt liv än nu.

Jag klarar mig. Jag har er, jag har min familj, jag har mina vänner och snart slipper ja denna skitstad.

Livet kommer bli så jävla mycket mycket bättre.


♥ Dag 11 – Mina syskon.

♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.

Rör om lite i årdningen, eftersom jag är hemma och är sjuk vill jag inte visa vad jag har på mig i dag, tror inte de är speciellt kul för er att se mjukiskläder. Och min tro tänker jag hoppa över helt för jag vet inte ens vad jag tror på, tror inte på nått speciellt om jag säger så. jag är döpt, och konfimerad med inte av nå speciellt skäl. Aa nu fick nu veta lite om de med. Så nu går vid till punkt 11.

Mina syskon är många. Jag har 2 hela, 2 halva och en lodsas. Men jag räknar hela bunten som min hela för dom har alltid funnits i mitt liv.

Cattia är 24 år och vi 2 har enbart samma mamma. Men hon har funnit i mitt liv långt före innan jag föddes och de har alltid varit hon och jag som bott hos våran mamma så hon är deffenetift som en helsyster för mig. Cattia bor på Ren i Bollnäs tillsammans med pojkvännen Jörgen och deras gemensamma son Lucas 4 år. Cattia har alltid funnits för mig och jag är så otroligt glad att just hon är min stora syster. Cattia och jag är nog de personer som varit mest lika i syskon skalan, kanske för att vi tillbringat så mycket tid med varandra. Hon är en glad tjej, med hjärtat på rätta stället och bryr sig mycket om andra människor.

Johanna är 21 år och är min lodsas mammas barn, vi är egentligen inte släkt på nå vis men med tanke på att hon funnits i mitt liv sen jag var 2 år så är hon ändå en syster för mig. Hon gick högstadiet på kilafors och sen ib på Torsberg och efter de har hon gjort allt möjligt ( orkar inte ta upp allt ), just nu flyttar hon till karlstad tillsammans med pojkvännen Erik. Hon är en glad och öppen tjej som testar på nya saker.

Ted fyller 20 nu på julafton och han och jag är helsyskon, samma mamma, samma pappa. När vi var små var han världens bästa bror ( eller han är de fortfarande)  och skyddade mig och Tanja in i de minsta. Vi hade bättre kontakt då en vad vi har nu och de är så otroligt tråkigt. ted gick högstatiet på kilafors och efter de en liten tid på Torsberg, han har nu hoppat av skolan och gör de han själv gillar, traktorer. En riktigt bondbror är vad jag har. Han bor nu med sin flickvän och vi träffas inte alls speciellt ofta. Men han är ända världens bästa bror och jag är glad att jag har han.


Tanja är 18 år
och de är hon, jag och Ted som är helsyskonen. Tanjas och min relation har inte alltid varit bra. Under småbarnstiden var hon som min bästa vän och vi lekte alltid med varandra, vi hade gemensamma vänner, och delade på de mesta. Men hon bodde då hos våran pappa och jag hos mamma och var enbart hos pappa på helgerna. Vi tappade kontakten mer och mer under tiden vi blev äldre och gled ifrån varandra rätt rejält. Jag saknade min storssyster och ett tag var de så illa att vi inte ens pratade med varandra. Vi var som värsta fiender. och den tiden var otroligt jobbig. vi var för olika och vi tyckte för olika. NU idag ser jag de som att vi båda två har gjort fel. I dag är våran kontakt faktisk väldigt bra.  Jag vet inte varför med kanske förstår vi varandra bättre nu, nu kan vi ha våra filmkvällar, snacka killar och kompisar med varandra, både prata om bra och dåliga saker och jag kan faktisk ringa henne om de är nått som bekymrar mig. jag är glad att vi hittat tillbaka tillvarandra.
Tanja har gått högstadiet på kilafors precis som vi andra och nu går hon sista året på handelsprogramet i söderhamn, efter hon tagit studenten tänkte hon viderutbilda sig till turistgajd på en utbildning i skåne.
Tanja är tjejen som vill prova allt, de ska alltid vara nya saker och hon älskar utelivet med sina vänner.
men hon kan även vara tjejen som gillar lugna hemma kvällar och då tillsammans med mig eller hennes pojkvän Tobias.

Nicklas är 12 år och går nu sista året på grundskolan i segersta. Han och jag är halv syskon och har enbart samma pappa. Men eftersom jag funnit vid hans sida ända sedan han låg i magen så ser i alla fall jag honom som en helbror. Nu till hösten börjar han väl precis som vi andra syskon högstadiet i Kilafors. Han älskar att fiska, cykla, spela fotboll, innebandy och umgås med kompisar. Han är otroligt duktigt på Gitarr och jag önskar innerligt att han fortsätter med de. jag är stolt över hans talang, och jag har fått hört från många att han är och kan bli otroligt duktig. Han är en riktigt tjej tjusare och kommer nog bli en favvo kille på kilafors. Om jag får önska mig vad han blir när han bli äldre så hoppas jag han satsar på gitarr och sång. Men de är helt upp till han att välja vad han ska gå. och som tur är de ju några år kvar.

Aylin är snart 2 år och hon är minstingen, även hon och jag är inte helsyskon med tanka på att vi enbart har samma mamma. Men jag ser även henne precis som alla andra som ett helsyskon. Hon är nog den mest sötaste och underbaraste lillasyser man kan ha fått och jag är otroligt glad att hon finns i mitt liv. Hon är för de mesta glad och älskar att leka med dockor, kollar på traktorer kolla på hästar och allt annat som alla andra barn också gör. Aylin går på granbergs dagiset och hennes bästa vänner är grannarna Alva och Viktor.

Jag är otroligt glad att ni finns hela bunten och även om jag kanske inte varit världens bästa syster jämt så älskar jag er alla, jag skulle inte byta ut er för någonting och jag är så glad att jag har så många syskon. Ni finns för mig och jag tänker allid finnas för er, de spelar ingen roll vad ni gjort eller kommer göra. Ni är alltid mina syskon!
Jag älskar er!


jag är mest irriterad

jag är mest irriterad och ledsen. Hur kan de gå så fort. De känns som jag varit luft för dig hela tiden. Som att jag inte ens funnits. Som att jag aldrig betytt så där mycket som du verkligen sagt att jag gjorde. Jag ska inte babbla mer i vårt gamla nu. Du har börjat om och jag säger bara lycka till. Men kom inte tillbaka till mig och de skiter sig. Jag ska börja om jag med, men när ja känner mig redo, när jag verkligen glömmt allt, och då menar jag allt. jag ska inte göra samma sak som du gör mot mig nu, även om du säger att du inte bryr dig så vill jag inte göra de. De tar tid att sörja, och de tar tid att gå vidare, men jag ska göra de ja med. Och jag vet att jag lyckas. Så kom inte tillbaka till mig, inte som vän inte som nått, för du har ju redan valt.

ja tack för allt, de var finnt. 
och tack för att du svikt mig och inte hållt de du lovat. Hoppas du beter dig bättre mot din nya. De sårar.

RSS 2.0