En söndag kväll kan också bli bra.

Dagen har jag tillbringat med Lillebror och hästarna. Ridit en sväng och sen mest fotat.


Nu kom tanja och Andreas. Så springer iväg och fixar mig nu sen bär de av till Frida för att spendera min kväll med henne och Sofie.

byeee.


Lillebror



en gammal bild på mig och lillebror.
och nu går jag och gör honom sällskap på övervåningen och hoppar i säng.
Mina ögon håller på att stängas av sig själv.

GODNATT

Jag försöker, jag försöker, jag gör verkligen de!


30 Oktober

Måste väll börja berätta om gårdagen.
Malin kom till mig vid 7 och vid halv 9 var vi ute och mötte upp två stygga pojkar.
Dom håll på att skrämma livet ur oss här ute i skogens mörker, där av stygga pojkar.
ja men i alla fall så var de där två stygga pojkarna Fredrik och Henke här med oss, spelade kort och de är så klart att de tar oss på tecken hur enkelt som helst och hur de lyckas, de vet ja inte! Bluff var då vi bättre på och dom fick storstryk.. haha. Blev i alla fall mycket bus och skratt och jag tackar go snuttan min och de stygga pojkarna för en ja.. faktiskt överlag riktigt rolig kväll. Länge sedan jag skrattade så mycket. Och tack sofie för den "fiiiina" förklaringen om hur man spelade tecken:) De stannade i alla fall över natten och vid 11 idag var de ute ur stugan.
Då blev de baka klart mina så fina spinelmuffins och sen hoppa in i duschen för att sedan göra sig i ordning och bege sig mot Bollnäs för att äta halloween middag hos syster. Trevligt var de.

Och nu sitter jag här hemma i lilla segersta igen och hör pappa precis ropa från köket att köttet är klart så nu blir de maaat. Sen tänker jag spendera min kväll i sägen. skööönt!



Jag vet, ja jag vet!

...


Dags att baka..

DE BERÖMDA SPINDELBAKELSARNA.

Ikväll kommer nog troligt vid Malin hit och spenderar natten med mig. busig.

Fredag Morgon

Nu är de Fredag morgon och jag ska precis göra mig i ordnign. efter de ska jag ringa nått samtal sen kommer pappa och carina och hämtar mig. Följer med dom och handlar och sen hem till Segersta. Förövrigt blir de en lugn kväll ikväll. Lovat att fixa lillbrorsans hår till hans disco ikväll. och sen blir de nog bara fredags myss med tvn.
Men nu måste jag skynda mig. hehe

Så kan de gå..

Så kan de gå när man bakar med lillasyster.

men hon är då för grymt söt må ja säga. och gud så kul hon hade.





nej dags att gå coh städa rummet. kan behövas. hehe


28 Oktober

Min dag har bestått av telefonen. Suttit och ringt runt som en galning utan nå vidare napp. illa!

Sen har jag inte gjort nå mera.

Suttit och kollat runt efter nå god halloween efterrätt nu och jag tror faktiskt jag har hittat en bra.

Om den blir lyckad får ni bilder på de n i morgon. ( ja, jag lovar att hålla de den här gången)

Nu ska jag ta och ringa till Carina för att prta lite med henne, ja ännu mer telefon pratande. haha

ha de så bra.


Onsdag

ÄR DEN BÄSTA TV KVÄLLEN!

Sitter här och har nyss rensat en hel massa bilder, och blev äntligen klar, så nu har jag precis formaterat om minneskortet. Och kollat på lite kamera saker, önskar att jag hade hur mycket pengar som helst just nu för gud vad de skulle vara roligt med ett nytt objektiv. De jag har nu har börjat kännas tråkigt. Men men, tur att man får drömma i alla fall. Nu ska ja gå och kolla på tv och äta blåbärspaj, mums. Som sagt är Onsdag en bra tv kväll.


Tror ni att jag längtar?


Nu orkar jag inte bry mig om vad alla andra tycker längre,

hellre äkta vänner, en vänner som har status.

De är svårt att förstå  hur man kan sakna något så mycket. En sådan pass enkel sak som vänskapen.
De som var förr kommer aldrig mer tillbaka, i know that. Men att något som liknar de som var förr kan komma tillbaka kan man i alla fall hoppas på. Man ser inte hur bra man hade de förns man verkligen förlorat de. Ja hade mina vänner, ja hade mina bästa vänner och ja visste att ja hade er. Ja visste att ja hade er 3 sjukt undebara tjejer. Men som allt annat, man kan tappa de och de var precis de vi gjorde. Jag har ställt mig denna fråga minns hundra gånger men ger mig själv aldrig ett vettigt svar. Så nu frågar ja er. Ni klarar er nog utan mig, de tvivlar ja inte på. För jag klarar mig utan er, de gör ja, men ja tvivlar på att ni aldrig ställt er denna tanke. vart tog vi vägen?

Och så till mina go killar. Er har ja gått med i 5 år. jag har varken tänkt tanken på att de skulle bli som de blev men de var faktiskt er jag tillbringade halva högstadie tiden med, de var mer er ja kände mig trygg, de var med er ja kunde säga exakt hur ja kände de, jag trodde aldrig ja skulle kunna  umgås så mycket med er som ja faktiskt gjort, men de är jag glad för. De var ni som fick mig att tänka positivt när allt kändes dåligt, de var ni som fick mig att våga när när jag kände mig feg, de var ni som hjälpte mig på skolan, när allt känndes tungt. men nu har jag er inte runt om mig längre, nu ses vi nästan aldrig, och ja saknar er, ja saknar mina pojkar, de var ni som fick mig att orka in i de sista. tack!

Och nu när ja sitter här och hela gymnasiegrejen har blivit fel, kan ja verkligen säga att jag saknar er. 9:c ♥







jag saknar er.



För de är sällan ja är riktigt glad..

Mot alla andra vill ja verka glad, men de är långt ifrån hur de verkligen är.
Jag har aldrig påstått att man aldrig ska få må dåligt. För de är långt ifrån den sanna verkligheten. Men ja kan lova att jag är trött på att aldrig få känna mig riktigt glad. Ja vill få ett slut på allt trams och bara börja leva, ett fantastiskt liv. en sak är säkert, så här ska inte mitt vuxna liv se ut. Sen gör ja allt vad som krävs för att få de bättre. ja för de är sällan ja är riktigt glad..


Men ja har i alla fall världens bästa lillasyster.


14 oktober

Fyy så kallt de börjar bli ute. Fryser nästan ihjäl känns de som.
Vill bara be om ursäkt för en kass uppdadering men med tanke på att jag har haft fullt upp och ej någon ork så har de fått blivit så. Fredagen tog ja de mest lungt och spenderade min kväll i soffan med familjen och en skål med glass. Lördagen åkte ja i väg till kilafors / haneborg eftersom linus + fler hyrt badhuset så de blev badtunna och basäng lek. Trevligt var de. Sen vidare tillbaka mot segersta för att spenadera natten där. i idag (söndag) har jag varit ut och ridit, länge sedan nu och ja kan inte säga annat en att jag var lycklig när ja gick hem. Så förhoppningsvis blir de fler svängar. Sen hem till Bollnäs och i kväll blir de kollar på Välkommen hem och Ensam mamma söker. sen hoppa i säng hade jag tänkt.



The best little sister you can get


.


För allt känns bättre nu. så mycket bättre.

De är skönt att veta att ni stöttar mig.
Jag har nog gjort mitt val nu och de känns skönt.
Jag har fortfarande viljan kvar, att de här ska bli bra och att min framtid ska bli lika bra.
De är bara en liten stund av lugn och ro som behövs. Något att vila upp sig på. Något som får mig att må bättre.
Ett tag, ett litet tag kan räcka. Jag vet att jag inte är ensam om sånna här beslut. Jag vet att de finns tusen fler som känner lika dant. Men ända kan känslan om ensamhet inte försvinna helt. Men ja fixar de. De är just sådanna frågor ja behöver jobba med. Jobba med mig själv, få mig själv att klara de mesta, precis som ja var förr, så positiv, så glad och så stark. De ska tillbaka och de är de ja ska fixa, lugn och ro och tid och tänka, så ser mitt liv ut just nu.
Och en underbar Thailands resa med de bästa. Något att se fram emot, och de kan ja lova att ja gör. tack för att de finns något som gör mig glad mitt i allt.

Ska även säga att ja är glad för att du står ut Linus, men de finns vändningar på allt, och du ska se att snart blir allt bra igen. Tack♥

ja som ni märker..

så har jag ingen vidare blogg lust just nu. Det är inte mycket som händer i mitt liv just nu i alla fall.
Och de som händer är sådant som bara ställer till problem. Jag har de lite jobbigt just nu och de mesta handlar om skolan, och om ensamheten. Att ständigt behöva känna sig ensam. De är inte lätt här i livet och ja vet de, men det finns inte mycket krafter kvar att ta av. De är inte många som vet hur de har varit och de spelar egentligen ingen roll, de är min blogg och ja skriver vad jag vill .

Ja, jag känner mig ensam.. väldigt ensam. Vart har vännerna tagit vägen?


...

Bir så less på att aldrig veta..

18 oktober

Super dålig uppdatering, ja jag vet.
men har för tillfälligt ingen dator så lånar syster så mycket ja får.
Ganska skönt endå.


Är förkyld så ja tror ja dör, och nu har hostan börjat komma med. fyyy
Har i alla fall nyss fixat naglarna på Tanja och de blev faktiskt otroligt bra, om ja orkar får ni bild på de i morgon.
Satt på tippar och stärkte naglarna. Så i morgon( när hon har tid) ska hon få hjälpa mig lite.
Middagen i lördags blev lyckad, förutom att min förkylning bröt ut. Men annars var de trevligt sällskap med god mat och en väldigt god efterrätt som ja lovade bild på, ja vet. Men det blev ingen bra och jag hade ingen ork heller.  
Nu ska ja se om de är nå bra på tv och poppa lite popcorn.

vi får se om ja skriver i morgon eller inte. men nu vet ni anledningen till den dåliga uppdaderingen.


Dags för middag.

snart kommer de kära gästerna och få blir de middag med efterrätt.
Ni får bild på de senare. lovar!
I stället bjuder ja nu på en bild på mig och Linus, de var ett tag sen ;) 


16 oktober

hejs svejs.
Min dag har bestått av städning och bakning.
Först vaknaden ja, slängde i mig lite frukost och sen i väg till Kilafors för att handla ingredienser till efterrätten ja skulle knepa ihop. Sen hem och baka och med all min tur blev de en riktig polkagris dröm bestående av polkagrisar, kesella, vit choklad, grädde m.m efter tog jag tag i de värsta ja gjort i mitt liv. haha nej då men näst intill, städade pappa och Carinas ung som ja så snällt lovat, ursh så äckligt men gud så fint de blev.
Efter de hoppade ja in i duschen och nu sitter jag här ny duschad och fin. mina planer för kvällen verkar ha besämt nå annat så ja får helt enkelt underhålla mig själv. Men får i alla fall 2 grabbar till sällskap och även grannarna kommer hit på mat och efterrätt. kan nog bli en trevlig kväll endå!

Nu ska ja börja göra mig i ordning sen ska ja nog fråga pappa i fall han behöver hjälp med maten, gud så snäll ja känner mig idag. :)

15 oktober

Redan inne på halva oktober och snart är de november.
Plockade även fram vinter jackan idag, för nu är de för kallt för att ha en tyg jacka tycker i alla fall ja.
I dag firar även jag och Linus 11 månader så får väll helt enkelt gratta oss då.
Magen gör fruktansvärt ont och ja känner att jag behöver lite godis så nu tänker ja tvinga min mamma att åka in på affären innan vi åker vidare mot segersta för att spendera min natt, eventuellt helg där.
Hörde även att ja skulle få tacos till middag vilket lockar en hel del.

14 oktober

Orkar inte med bloggen just nu, tyvär.
Men de kan vända när som helst, tyckte bara ni bara värd en förklaring till den dåliga uppdateringen.
Dagarna rullar på med mest funderingar och så. De är svårt att släppa något man älskar så. Men ändå vet man inte om man orkar. ja, de var de jag hade ork till att skriva idag.

Jag kommer alltid minnas dig.

snabbis.

Ett super mega snabbt inlägg.
Lämnat in datan och resten av sakerna till gammel skolan nu. Så därför har jag för tillfället ingen dator.
Men får en ny snart. Nu blir de kolla på tv sen hoppa i säng för i morgon väntar ennu en dag i skolan.
jag tror faktiskt de kommer bli 3 roliga år.

puss

kväll, kväll och mera kväll.

Nu kommer ett kort linlägg.
Blev att gå ut en stund med gogrannarna och sen blev de in en sväng till dom.
Väl hemma slängde ja ihop en kladdkaka och nu sitter hela familjen i soffan framför ensam mamma söker.
Renast datorn eftersom ja lämnar in den till gamla skolan i morgon, ja just ja, i morgon = måndag och nu vecka.
en helt ny vecka för min de. Ny skola, nya klasskompisar och nya lärare. jag hoppas på de bästa.
Så när klockan slår nio blir de hopp in i duschen och sen sova för veckaklockan ringer klockan 5. Ursha.

ha de bra på er.

10 Oktober

I går kom ja hem till mamma sen fick vi besök av sötbarnen, så de blev full lekstuga här.
Efter barnen gått sin väg blev de att åka ner till videohallen och hyra film och sen kollade ja, mamma och Tanja på film hela kvällen. Kollade på allt för min syster och jag kan rekomendera den starkt. 
 
I dag vet ja inte vad som händer, antagligen inte så mycket.




9 Oktober

Sitter hemma hos farmor nu, har nyss varit ute och fotat lite, perfekt väder måste ja säga.
Senare ska ja troligtvis hem och leka med goungarna eller go ungen, vi får se om vi får sällskap eller inte, och efter de blir de troligtvis film. På måndag är de skola och nya tag, visst de ska bli väldigt kul, men jag är grymt nervös, herregud, de var ett tag sen ja dansa sist men ja hoppas dom har förståelse för de.
Men nu blir de dans nästan varje dag och skönt ska de bli, äntligen få röra på sig lite.

Nog babblat om de och nu ska ja hitta på nå annat skojj.

Hoppas ni haft en bra helg? :)

9 Oktober

Sitter hemma hos farmor nu, har nyss varit ute och fotat lite, perfekt väder måste ja säga.
Senare ska ja troligtvis hem och leka med goungarna eller go ungen, vi får se om vi får sällskap eller inte, och efter de blir de troligtvis film. På måndag är de skola och nya tag, visst de ska bli väldigt kul, men jag är grymt nervös, herregud, de var ett tag sen ja dansa sist men ja hoppas dom har förståelse för de.
Men nu blir de dans nästan varje dag och skönt ska de bli, äntligen få röra på sig lite.

Nog babblat om de och nu ska ja hitta på nå annat skojj.

Hoppas ni haft en bra helg? :)

8 Oktober

Ligger nu i sängen och är helt slut efter en hel dag på buspalatset med syskonen och sykonbarn.
Snart blir de rödspetta och sen troligtvis vidare till farmor och lillebror,


Kvällen kommer tidigt..

Fy tusan vad mörkt de bli fort, helt otroligt.
Sitter nu och funderar på om ja kanske ska hoppa i säng snart, men Tanja sa att hon hade något att berätta för mig och nyfiken som ja är så vill ja så klart veta va de är *leer*. Pratade nyss med Linus och han börjar bli sjuk.. ajaj. Funderar på att åka till min farmor och tillbringa lite av min tid med henne och lillebrorsan som är där eftersom min kära pappa och Carina har åkt på kärleks semster till Tallin, haha! Så farmor om du ser de här kan du ju slå mig en pling? Nu är de bäst ja säger adjö till käre per som underhåller mig så fint på msn och springer i väg och tvättar av mig sminket, innan tanja kommer och ska hinna före mig. Så lyft på rumpan nu fanny.
Vill bara säga att jag gruvar mig nå grymt över skolan, dansa 3-4 gånger i veckan  + idrott och jag som är så otränad, ja de är verkligen något att gruva sig för, träningsverk stup i ett i början, men sånt är livet.

Säger även GODNATT nu.

7 Oktober

Helt slut efter en hel dag med mammsen i Gävle.
Blev först stan och äta lunch sen var vi iväg till den nya skolan, och herregud så mysigt.
Kommer att älska de där stället om de blir som ja hoppas. Och ja börjar redna på Måndag.
Kommer nog vara tungt att gå dit som helt ny tjej och helt ensam, men man växer på de, litar på de jocke sa om att ja kommer få 3 grymt roliga år. Alla verkar super trevliga och mina "klasskompisar" har redan börjat prata med mig. Så välkommen och omhändertagen känner ja mig. Hoppas nu att allt blir som ja vill, för i så fall blir detta 3 grymt roliga år!

Efter vi varit där så gick vi till Thoren och pratade med syon så nu är ja utskriven och klar.
Känns skönt att äntligen bestämmt mig.

Efter vi varit där tog mamma och ja en fika och sen satt vi mest och pratade, träffade även Jocke som fick bli vårat sällskap. Och de kan ju behövas när tåget bli sent, så gott med lite trevligt sällskap.

Nu kollar ja på robbinson sen blir de lyxfällan och i morgon blir de bus palatsen med go folket.

ha de bra.


Dagens fråga.



ja jag gillar barn, jag bryr mig inte om vad ni tycker!

Kom nyss in efter att ha varit ute och busat med favorit barnen.
Förstår inte att kasta löv kan vara så roligt, vad lätt road man är som barn.
Blev en hel del bus och skratt, små barn de får mig att må bra, de har inga krav och skrattar nästan jämt, i alla fall min små favoriter.
Bjuder på lite bilder som vanligt, sen ska ja dricka festis, äta kladdkaka och kolla på halv åtta hos mig.
Sen följer en fullsmockad tv kväll och imorgon bär de av till Gävle.. Nervös!





6 oktober

Ligger i soffan nu och kollar lite på tv och runt på andras bloggar.
Bebisen är på dagis så här hemma är de alldeles lungt.
Ska snart ta och städa upp lite i rumet, har även en fundering på om ja ska mublera om men osäker.
I morgon åker ja till Gävle med mammsen och hälsar på skolan och ska prata med syon på min nuvarande skola.
Och ja hoppas så mycket att ja gillar den. skulle bli överlycklig.

Dags att rappa på lite med städningen nu. 

.













De skulle inte sitta helt fel.

4 oktober

Yes på Torsdag blir de besöka skolan.
Skönt att något är bestämt, nu ber jag till gud för att de går bra.

Sitter här och tjockar i mig lite marsan sås. Magen har varit ovanligt bra idag, börjar bli ett av de dagliga samtalsämnena i min blogg.

Tog mig ner på stan en snabbis i dag med Tanja. Blev inget inhandlat. Duktigt va pappa/carina?
har kollat på biggest loser sverige och nu väntar jag på någon dockumentär som skulle börja.
har inte mycket mera  att skriva.


Mys i sängen men gullungen.






Jag är så glad att jag har dig. Du har blivit en del av mig.

3 oktober

I går kom Malin till mig och spenderade natten med mig.
Det blev film och bara ha de mysigt, var så länge sedan vi sågs så de var gott att prata lite gamla minnen.
Idag har jag inte gjort mycket, kom tillbaka till Bollnäs vid 4 kanske sen gick vi ut och lekte med mina go ungar, ja ni borde ju veta vilka de är vid de här laget. Så kom nästa alldeles nyss in så nu sitter jag och Aylin i soffan och myser, hon ritar och jag sitter vid datan. I kväll ska ja kolla på ensam mamma söker sen ska jag sova.



2 oktober

Den andra oktober idag och ja har ingen vidare lust att skriva massa.
Ligger och kollar på unga mödrar.
Saknar mina go ungar hemma i bollnäs.

I dag tänkte ja kanske spendera dagen med Malin om ja får någon kontakt med henne. haha


1 oktober

Idag är de den 1 oktober, vilket innebär ny månad och good bye till femtiöringarna. Inte så att jag kommer sakna er precis. Natten har varit jobbig, med en sjuk liten bebis skrikande och gråtandes. Och en mage som smärtar.
somnade så sött inne hos mamma i natt, kan ni tänka er, precis som när man var lite. Och mellan mig och mamma hamnade min älskade Aylin, med huvudet på mig och fötterna på mamma, så söt. Eftersom kent är på marknad så fick ja passa på att va liten och de var ganska mysigt må ja säga. Dock vakna ja som sagt 4 gånger under natten och de blev en halv timmes nattpromenerande i hemmet pga magont men annars var allt bra.

Vaknade upp vid halv nio av att Aylin skriker mitt namn rakt i örat, mysig morgon. haha
magen kändes bättre och jag åkte ner på stan med min kära systet Cattia för att vara hennes smakråd.
Blev endast en liten bok till Aylin med hem för min del. Och syster fick med sig både leksaker och en super fin jacka hem. Tog oss en mini lunch på stan bestående av två ostfrallor och festis/kaffe.

Väl hemma blev magen värre, och huvudvärk dök upp, somnade ett par timmar och sen var de bättre igen, inte bra men bättre. Tanja och jag åkte sedan hem till pappa och sen har kvällen mest bestått av prata och myst.
Saknar dock mitt vanliga sällskap, alltså go linus. Men jag klarar mig.. nästan!
Ensamt och iskallt i sängen bara. 

Och mitt fina inlägg igår bestående av bokstäverna J och A var ett glädje rop.
Jag fick då precis reda på att de blev en resa till Krabi i Thailand i februari/mars. Bokat och klart.
Tror ni ja är lite överlycklig?



RSS 2.0