26 januari

Dagarna rullar på utan blogg ork, så nu säger jag godbyee till 1 april, ny månad,  nya tag!

då får ni för och efter bilder på rummet och garderoben. Hoppas ni ska längta riktigt mycket. 
 
HA DET BRA!

den blev min igår, äntligen!

Nu behövs bara klipptid och en färgning.


jag har ingen ork att blogga just nu

som sagt säger rubriken de mesta redan.

I helgen målar jag och älskling om min garderob från en äcklig gul färg till en mumsig kako färg, bilder kommer sen och jag hoppas det blir bra. Mitt nya rum blev i alla fall toppen bra med den nya tapetseringen och med mina nya saker blir det nog super fint, ni får bilder på det sen också. Hoppas på lite hjälp från Linuspinus att fixa det med sakerna i helgen med, tur att man har något positivt att se fram emot.
Ni fick i alla fall ett litet kort inlägg. puss


24 mars

Ibland bara orkar jag inte mer, jag känner inget hopp eller har ingen ork att få allt att funka!

Eftersom hela min gårdag blev "åthelvete" så stannade jag hemma från skolan i dag, jag orkade inte ens gå upp från sängen förens klockan halv 1 i dag. Jag missade nationella provet vilket känns skit, men jag får gör det på inläsningsdagen! För att tänka på annat har jag plockat och städat hela dagen, rensat gamla saker och lagt ner det jag ska ha kvar i lådor, även skruvat ner en del hyllor och skåp så det känns rätt tomt på min övervåning nu men jag tror och hoppas  på att mitt rum på granberg kommer bli suuper snyggt! Vaknade bredvid älskling i morse, han var här hela kvällen i går och fanns vid min sida, han är helt enkelt underbar. Vad skulle jag göra utan dig?
Nu börjar klockan närma sig halv åtta och då ska jag ta och kolla på halv åtta hos mig följt av drömmen om italien och andra avenyn, känns härligt!

det sista jag skriver

NU springer jag i väg och stoppar i mig en macka sen hoppar jag i säng!
i morgon är det skola (Y)

saknar min älskling enormt! God natt <3


Älsklingen



Jag älskar dig Linus, de vet du!

Du är han jag beundrar, han jag vill ha, han jag bryr mig mest om, han jag blir glad av att vara med, du är också han som får mig orka när allt känns som svårast, han som aldrig struntar i mig, han som älskar mig för den jag är, han jag kan vara mig själv till 100 % med, han jag vill vara med dygnerna runt, han som Fanny verkligen verkligen älskar!


IKEA



4 vita Hyllkonsoler till garderoben


en vit ram, såklart ska jag och linus vara i den.


en rund spegle till sminkbordet i garderoben

En vit helkroppsspegel
  
Dubbeltäcke

 
Dubbelpåslakan

En vit "ris" lampa
 
  
4 korgar till garderoben

 
2 röda örngott
 
klädställning på hjul till garderoben.


Sen köpte jag ett par typ jeans leggings med fast hittade dock ingen bra bild på dom.




20 mars

slut efter en hel dag på ikea och valbo köpcentrum men en hel del fina saker följde i alla fall med hem, perfekt till nya rumet och min garderob! Håller på att fixa ihop allt vad ja köpt på bild nu så lägger snart upp den.


20 mars

ett kort litet inlägg nu

gårdagen blev kanon trevlig, massa mys och skratt, den gör vi om!

jag skriver mera i morgon och då får ni även lite bilder.

Nu ska jag gosa med min lilla gosunge som är här och sen i morgon blir de gävle hela dagen, bääst!

Jag börjar bli sjuk också så får hoppas det går över, orkar inte vara sjuk! 


18 mars

min dag

min dag började klockan halv 7 då jag gjorde mig i ordning sen blev det äta lite och gå iväg till bussen med lillebror min, skoldagen har väl varit skapligt bra även fast inte skolan är min starka sida så det ska allt bli skönt med ett påsklov snart igen. Efter skolan tog jag och frida bussen till bollnäs där blev de lite pannkaka och sen ut och vänta på att pappa och carina skulle komma och hämta oss för att åka och storhandla, i väntan på dom blev det lite snöbolls krig med små killarna " örru jag tror du missar lite " HAHA. på prix handlade vi igredienser till tacos och marängswich som jag och min små ungar ska laga till i morgon sen blir de mys i stugan och natten spenderas där. När vi kom hem från bollnäs blev det till att hämta upp Karrobarro och åka hem till mig och gå ut och skotta väg till stugan, kan ju säga att vi hann med några skratt då med och lite små blött blev det men det lindra vi genom att gå in och äta en liten portion med köttbullar och mos. Även då lyckades vi få till några skratt och allt för niklas antar ja, haha. Efter dom åkt hem så blev det en dusch och nu lite data men ska snart knata iväg upp till min gosiga säng för att sova några timmar om jag ska orka med hela skoldagen och en hel kväll med vännerna, känns välbehövligt med sömn. på lördagen blir med mys med älsklingen och söndag en shopping dag i gävle, trevlans! Nej nu ska jag någ sluta skriva och ta mig upp för trappen till sängen min, funderar faktiskt på att vara lite goo mot min pojkvän och ringa och säga godnatt till honom med jag saknar dig enormt ska du veta Linus, även om ja inte är så bra på att visa det ibland bara, honey du vet att jag älskar dig! ♥

God natt gooos!

17 mars - nattinatt

kollade precis klart på Andra Avenyn, faktiskt ett rätt spännande avsnitt!
Nu blir de sängen för min del, om ja ens ska orkar gå upp ur sängen i morgon.
Nu är planenerna för helgen i alla fall bestämda och jag hoppas på en riktigt kanon helg.
Fredagen blir de myspys, tacos och spel med vännerna och älskling i stugan, lördag spenderas med älskling och söndag morgon drar jag till gävle med syskonen och mamma, toppen!
Nä hörreni, god natt på er!


17 mars

halv åtta hos mig?
jaaaaaaaaaa!


17 mars

jo som ni nog redan vet så är det onsdag i dag och det betyder bara 2 skoldagar kvar till en underbar helg!
nu sitter en liten fanny här som för första gången på väldigt många timmar känner att hon inte har speciellt ont i sin stackars lilla mage. I går kväll fick jag nå fel och min mage höll på att döda mig, jag hade så ont så jag nästan inte kunde stå upp, sen har det bara fortsatt hela dagen idag, fast inte lika ont då men det värker liksom i magen, får nog ta och kolla upp de där! Nu sitter jag vid datan hemma hos pappsen, åt nyss pannkaka med
 ost, mums! I kväll blir de tv kväll med lillebror min och i morgon väntar en ny skoldag, jag säger bara suck!
Jag har också kommit på att magnus uggla är väldigt bra och jag har fastnat för en del av hans låtar, ja jag spelar som dag in och dag ut!
------------------------------------------------------------------------------

Du o jag, vi ville dela livet
Fanns ingen oro eller tvekan, vad kunde gå snett
Men idag, tar vi varann förgivet
O har förlorat allt det där som var så rätt

Men vad är det då som gör att jag är kvar
fast jag har sagt jag ska gå

jo för de vi hade kastar man inte bort! ♥

jag saknar oss och alla galna dagar, kvällar, nätter!

4 månader



Älskling vart ska jag börja tycker du?
det blev 1 månad, 2 månader, 3 månader och nu 4 månader, i dag den 15 mars!
för 4 månader sedan träffades vi på riktigt för första gången och det är det bästa jag gjort i mitt liv, jag fick träffa världens underbaraste kille och han blev min, precis som ja vela, kan man blir lyckligare?
svaret är nej och jag måste helt enkelt vara den lyckligaste flickan på jorden som fått en sådan snygg, fin, gullig, vacker, omtänksam, söt och helt enkelt underbar pojkvän, jag älskar dig hur mycket som helst och tänker aldrig sluta göra de heller! tack för att du finns i mitt liv honey! ♥

 


15 mars


SUPER SNYGGA FANNY JONSSON, JAG VET!


Första skoldagen avklarad då, den gick faktiskt ändå skapligt bra, inget speciellt som hänt.
slutade klockan tre och då satt jag och prata lite med Linda och Malin sen blev de gå till bussen och åka hem och sen jag kom hem har jag inte gjort särskilt mycket ätit kycklin tacos som mamma min gjorde och sen suttit här.
Kvällens planer blir göra engelska papper och sen halv åtta hos mig följt av familjen annorlunda och spårlöst helt enkelt en toppen tv kväll! I morgon kommer älskling och sover hos mig och på onsdag hade jag tänkt att jag skulle åka hem till pappsen och umgås med dom. jag hoppas på en fortsatt trevlig vecka så får vi se hur mycket jag skriver!

14 mars

min helg har varit super trevlig, massa skratt bus och mys hemma hos älskling. blev till att umgås med emma och sebastian hela helgen typ, spelade våghals och med andra ord! tack för en trevlig helg! Nu sitter jag i soffan och kollar på wallander och saknar min älskling. snart blir det sängen för min del och i morgon väntar skolan. bläää!

i bilen

Du ska vara mot andra om du själv vill att dom ska vara mot dig! Efter mycket surr så sitter jag nu i bilen på väg hem till min go pöjk, meningen var att jag skulle till arbrå men så blev det inte! fast är inte särskilt förvånad heller så! var hem till syster min och lucas en stund fikade, pratade och kollade på tv, vilken tur att jag har er! blir hos pojken min hela helgen i alla fall så vi hörs väl på söndag. byee

12 mars

har inte orkat sitta vid datan på ett tag nu, haft fullt upp med annat eller så har jag helt enkelt inte orkat, som jag sa!

onsdags kvällen blev det kilafors med brudarna tacos och massa trevligt prat, det tackar ja för. Hela torsdagen tillbringades hemma hos johanna med henne och vickan, vi han med några skratt allt och jag måste säga att dagen blev riktigt lyckad! kent hämtade mig vid 6 och skjutsade mig direkt till stråtjära där min lilla busunge väntade, kvällen blev helt underbar som alltid. Torsdag förmiddag hämtade mamma och Aylin mig och vi drog in till bollnäs och kikade runt lite på dollar och karlsson sen blev det åka till kents jobb en stund och då kände jag dirket att saknaden efter min gofis blev för stor, så vid klockan 8 var han hos mig, lika så blev denna kväll, natt och dag underbar men nu har han allt åkt. Men ja hoppas på en lördag kväll med han också!
kvällen hade jag tänkt tillbringa i arbrå med tjejerna, får väl hoppas på en riktigt kul kväll känns som om det skulle behövas om jag ska vara ärlig!

måste även säga att jag är grymt avundsjuk på min kära familj i segersta som nu inte är i segersta utan kanske på en strand och har det skönt, nästa gång får ja allt följa med, eller?

måste rusa och göra mig i ordning nu, byeee!


7 mars

Nu är helgen slut men vad gör det när ett super skönt lov väntar.

Min dag har varit bra, vaknade vid 9, som ja gör också gör alla andra dagar när jag är ledig, så typiskt! men gick upp och stoppade i mig en macka sen blev de städa lite och sen duschen. vid 1 kom farmor och hennes man och hälsade på mig fick min försenade present ( pengar och en blomma ) cattia och Lucas kom och hälsade på dom med, trevlans!
Började prata om utlandet och jag kommer dö om ja inte får åka utomlans snart, tänkt vad underbart.. det står högst upp på min lista över saker jag vill göra och ha kan ka lova! Nu snart kommer Linus till mig, det blir väl till att kolla på film hela kvällen och det gör inget för jag känner mig grymt sugen på en film kväll.
förövrigt tror ja inte mitt lov kommer bestå av nå speciellt, ( packa och rensa kanske ) vilket både känns skönt och tråkigt.

men kan ju alltid fråga i fall ni vill hitta på något? :)


6 mars

1tråkig lördag kväll vill jag mena, fast skönt att bara ta det lugnt i bland med! dagen har varit bra, jag vaknade vid 9 och orkade inte gå upp ur sängen förens vid halv 10 men när jag väl kommit upp ur sängen blev det äta en macka sen knata iväg till ica med cattia och lille lucas efter promenaden dit blev det tomat soppa hemma hos cattia efter det åkte jag, mamma, cattia, lucas och aylin iväg till elgiganten och jysk för att kolla på telefon och säng och telefon hitta jag så nu sitter jag här med min nya mobil telefon, stolt haha. nej nu ska jag kolla på filn och sova tror jag, trött som en gris! annars är det grymt skönt med lov måste jag säga puss på er sötingar!

halv åtta hos mig

klockan är halv 8, ja ni vet väl vad jag gör just då?

pusss


3 mars

Baby blir 1 år och hela 2 månader, tiden går för fort.

Som ni nu märkt så förösker jag fixa till en bra header vilket jag inte lyckats så bra med men det får duga. 
I morse vaknade ja upp bredvid en trött liten linus pinus vilket var en mysig start på dagen, gjorde mig ordning sen åt vi frukost och knatade ner till bussen, skoldagen har väl gått någorlunda bra endå tycker jag, är helt otroligt trött på en del personer men det är sånt man får ta helt enkelt, kämpa vidare. Hade slöjd vilket jag tycker är hur tråkigt som helst men det flöt på bra endå stickade bara på min mössa, efter det hade vi stud vilket jag inte heller är ett dugg förtjust i och efter det blev de lunch sen idrott, Daniel och jag spelade pingis och ja.. jag får väl erkänna att han ägde mig rätt rejält med kul hade vi och det var ju de som var huvudsaken efter det blev det no och genomgång om första hjälpen vilket jag över min egen förvåning tycker är intressant. Sen bussen hem.

Nu har jag bara ätit mat och suttit vid datan i kväll blir det försöka plugga lite No och sen nöta tvn igen, jag erkänner att jag är en riktig tvnörd!  och äntligen är OS slut så andra avenyn börjar igen, wiho!

mums!


2 mars

Dagen började med en skön sov morgon och sen direkt på matte, måste säga att våran matte lärare är allt lite små cool en då, när en gammal tant som hon började rappade för oss kan man ju allt lova att man skrattade lite smått.
Efter matten hade ja engelska prov, tycker faktiskt det gick rätt bra hoppas min känsla är rätt då när jag får tillbaka provet och ser resultatet. Efter jag gjort klart provet blev det ner och käka lite äckliga fiskbullar och ris , ingen lyx mat i dag inte. Och efter lunchrast ner till musiken och ha elevensval, slutade vid halv 2 och då blev det ta en buss in till stan och köpa lite smink sen bussen hem till mig.

Nu sitter jag här och väntar på att min gofis ska komma hit, sen blir det gosa hela natten lång.

goood bye snyggingar! ♥

och bort med det förjävliga vädret som är ute tack!


nöter tvn

Nu är första programet avklarat och nu blir det familjen annrolunda följt av spårlöst och i fall jag orkar så blir det även kolla lite på kid svensk. vi hörs på onsdag för i morgon ska jag umgås med min käre Linus!
kom ihåg att ni alltid kan smsa eller ringa 0738057964 ?; )

halv åtta hos mig?


               jajjamensan!     
                                       
       puss från mig


1 mars

redan första mars?
dagen har varit som en berg och dal barna, glad och ledsen på samma gång.
på lunchen gick jag, daniel, karro, frida och matte och åt mat på hambo, lite lyx i vardagen när skolmaten suger!
sen blev det muntligt nationellt prov för mig, ida, ewwe och danne får hoppas att det gick bra.
Efter det skulle ja haft engelska men vi fick välja och göra nå papper hemma om vi vela det, men lika bra att få det gjort tänkte jag och satt mig ner och gjorde klart det direkt, sen började klockan närma sig bussfärden hem väl hemma blev det städa ihop lite saker, diska, datan, äta och sen datan igen.

Nu hade jag tänkt mig att fixa en ny header får se hur det går, och sen blir de fullbokad tv kväll.
I morgon hoppas jag på att min älskling kommer hit och sover.



1 mars



Nu bjuder jag på lite bilder sen Järvsö.





Snygga, ja vet!


RSS 2.0