30 augusti

Ute dag på långnäs, jodå men den  blev helt okej.

Helt slut när ja kom hem dock. och hann inte vara hemma länge innan jag snabbt hoppa ur ute kläderna och drog i väg till öppna förskolan med mammsen. Lekte med goungarna där och de får mig bara att ännu mera sakna mina gofisar på dagis. så få Fredag tänker ja åka tillbaka till ren och hälsa på mina småttingar.

nu ska ja gå och sova för i morgon väntas ännu en skoldag,

natti.


29 augusti

Allt känns bara sådär bra idag, vet inte ens varför.

Inga bekymmer är för stora för mig just nu. Förutom att ja helt enkelt inte får följa med till Thailand detta år,

de är de enda som svider skapligt i hjärtat just nu, till och med så de kommer tårar. Thailand är som alla säger, har man varit där en gång vill man bara dít igen, och för mig handlar de nog också mycket om att få vila ut. I thailand kunde jag enbart tänka på att kopla av, jag visste att jag var flera hundra mil ifrån mina andra nära och kära, behöver inte ta något ansvar. Jag bara älskar Thailand helt enkelt. Låter kanske fjantigt men det rinner någon enstaka tår då och då. Jag skulle göra ungefär vad som helst för att få åka dit igen!

För övrigt är allt helt okej. Gick första dagen i nya klassen idag, och på ett helt nytt program, Från och med nu tillhör jag Bf11B och som de känns nu är de helt rätt, gått i klassen 1 dag och vi är redan som en stor familj så gott som. Till skillnad från den andra i alla fall. Och som alla säger, man ska inte välja utifrån kompisar, men när programet inte känns helt okej, och klassen är totalt skit så har man nästan inget val, man ska orka gå  3 år i skolan också och utan vänner är de totalt värdelöst. Och som sagt barn och sånna grejjer ligger mig nära om hjärtat så nog ska de här bli 3 härliga år allt.

Så i morgon taggar jag för ute dag på långnäs med alla bfare.Tror nog det blir helt okej.

I går var jag och 3 till brudar på bio, kronjuvelerna, helt okej film, lite svår ibland och oseriös ibland men helt sevärd.




♥♥♥♥


27 augusti

Jag faller aldrig tillbaka, aldrig!

jag har gjort misstag, väldigt många misstag, men jag står för de och ja rättar till dom.

Jag offrade precis något som kunde varit som en dröm för din skull och de här är tacken, falska jävel.

Alla dina ord du sagt till mig är nu som borta, jag tror inte ett skit på de du sagt.

Du ljuger så du tror dig själv.

Jag har alltid, alltid varit 100% ärlig mot dig, och de här är tacken?

Du ringer och gråter och säger att du inte kan leva utan mig, men bullshit de är precis vad du kan, så jävla bra också. Jag trodde på en förändring, jag ville bara se den först. Se att de stämde så jag inte blev sviken mera.

Men där kom tacken igen.

jag tänker inte ens gråta för din skull. Inte ens en ända liten tår, de är de inte värt.

Du klarar dig tydligen jävligt fint utan mig, och de ska du få göra med.

och som alla andra säger, beter han sig sådär är han ingenting att ha, och jaa jag antar att de är så jag ska tänka. Misstag kan alla göra, men lögnen är den som sårar mest.

i natt var nog sista natten jag sakna dig, jag låg och tänkte på dig mest hela natten, tänkte att snart kanske allt blir bra. I morgon kanske jag ska säga som jag tänker och tycker, de kanske finns en förändring.
men tydligen inte.

Ha de så kul på dina fester, och med dina andra små flickor.

det var allt för mig!

puss


26 augusti

Blir ett snabbt inlägg här nu. Livet flyter på bra måste jag ändå medge.
Flytten till hudiksvall blev de inget av som ni sätt i tidigare inlägg utan hamna nu på Rl programet på Torsberg i Bollnäs. Men efter en rad olika händelser så trivs jag inte minsta lilla så har beslutat mig för att hoppa in på barn och fritidsprogramet. Börjar förhoppningsvis där redan på Måndag.

Nu är de fredag och den dagen tänker jag inte spendera inne vid datan utan beger mig nu ner till Biografen för att se 'Försvunnen' men några goa flickor. Sedan får vi se vad vi ger oss ut på äventyr, återstår att se.

puss

16 Augusti

Nu var de länge sedan igen, men tänker sluta be om ursäkt, de blir ju bara samma sak igen vilket fall som helst. Har i alla fall beställt hem en ny mobil telefon som borde komma vilken dag som helst och förhoppningsvis är den så pass bra att jag även kan uppdadera er lite ifrån den. vi får väl se.

vad har hänt de senaste dagarna då?

Vi har flyttat in helt i den nya lägenheten och jag trivs som fisken i vattnet.
( Bilder på lägenheten kommer så fort vi städat och fått allt på plats )

Jag har efter många om och men bestämt mig för att stanna i Bollnäs ändå och hamnar i höst på Hotell och resturangprogramet, eller Resturang och Livsmedel som de nu heter. Varför de blev så och inte flytten till Hudiksvall blev av har en hel rad med olika andledningar som jag inte tänker ta upp här, men jag tror nog att jag kommer att trivas ändå. 

Jag har lärt mig att inte lyssna på alla andras skit snack utan bilda min egenuppfattning om saker och ting. 

Och sedan har jag faktiskt hunnit med en sväng ut till segersta för att tillbriga lite tid med familj där. Fick åka lite båt och mysa i den sista sommarvärmen. 

varit sjuk har jag också hunnit med, de senaste 3 veckorna har min förkylning suttit i.
Sen har den dock spridit sig till ögonen så lins och smink förbud har jag också fått. ( dock är de betydlig bättre nu)
Och idag var jag även till läkaren med halsen, eftersom den gjorde ont och tungan var sväld. Men inga bakterier vad dom kunde se utan vila vila och åter igen vila. Jag gör ju inget annat än att vila tycker ja.


Men så nu hoppas jag att de är slutspurten på min förkylning för om mindre än 1 vecka startar skolan igen och vill inte börja med att missa en massa.

Nä men nu har ni fått lite uppdadering så nu måste jag kila.


11 augusti

Jag vet att bloggen är helt död men de får ni räkna med, flyttar och håller på.

Bilder på nya rummet kommer så småning om.

ha de gott.


4 augusti

deprimerad? nej. Mycket att tänka på? ja.

 

Gårdagen blev kanon, städat flyttat och donat hela dagen så nu mera lever jag i den andra lägenheten.
sedan blev de hem till syster och därefter kina mat med mamma, sedan tog ja de lugnt hela kvällen.

Nu snart ska jag iväg och fixa lite på stan, sen hem och fortsätta städa.


du är dig lik.

IDIOT

 


Panik.

vill inte, kan inte, ska inte..

smärta är oundvikligt lidande är valfritt

-

RSS 2.0