frågan




Vilken passar jag bäst i?

hm?






Nu blir de halv åtta hos mig.

27 april

I morse kan jag då säga att jag inte alls hade någon vidare lust att kliva upp ur sängen och gå till skolan. Men upp kom jag och till skolan med. Hade engelska på morgonen och efter de rast i 1 timme. sen så kom man till Matten och fick reda på att jag skulle ha muntliga nationella provet i matte den timmen. suck täkte jag, inte ett dugg förberedd. Gick förväntansvärt bra måste jag säga. Efter provet hade jag Engelska igen och sedan lunch.
äcklig mat så fick vara hungrig. vid 1 åkte hela mupp gruppen ( engelska gruppen min) in till Bollnäs och vidare till Torsberg för att kolla på Iv, Anett tyckte vi skulle göra de. Kändes verkligen onödigt för mig eftersom jag beslutat mig för alla aldrig gå i Bollnäs men aja. Men nog dömmer man Iv lite fort kanske, det är väl ändå ett rätt bra program men det kändes bara så lustigt att åka dig på studiebesök typ?
Träffar någon man känner på Torsberg och så frågar den - vart ska du då?
så svarar ja - nä tänkte hälsa på Iv. haha kul
efter besöket gick ja, anton och sofie vidare till stationen och jag åkte med bussen hem.
och nu sitter jag här. i kväll blir de tvn och sova.


Gävle turen.

Tänkte skriva lite om Gävle resan nu.
I söndags kväll kom sandra hit och sov med mig till måndag. Vi kollade på Wallander och bara pratade.
Vi halv 7 startade våran dag full av äventyr. Vi tog tåget till gävle och meningen var att vi först skulle åka till John bauer gymnasiet och kolla med han ångrade sig och vela inte ta emot oss så det fick bli stan tills klockan 12 då hon på Thoren skulle möta upp oss. Sprang runt på stan och kolla på massa olika saker, och gud vad jag önskar att jag hade hur mycket pengar som helst ibland. När klockan väl blev halv 12 började vi traska mot Thoren tog väl ungefär 10 minuter att gå så vid 20 i satt vi på en bänk utanför skolan och vänta på att den skulle bli prick. och det blev hon men inte kom de någon till oss inte.. så vid halv 1 bestämde vi oss efter många om och men att traska in själva och leta rätt på henne, fast det var inte så lätt när vi såg att dom hade port lås på alla dörrar. hm var skulle vi göra nu då? Jo vi följde efter första bästa vi såg, én tjej som precis skulle gå in. vi fråga henne om hon kunde släppa in oss för vi vela prata med rektorn, det kunde hon väl sa hon men när hon väl drog sitt kort och tröck koden så funka inte hennes kort. suck! Tillslut kom vi in och letade rätt på hon som skulle mött oss, hon bad om ursäkt för att hon inte kom men hon hade inte sätt oss från fönstret. Hon bjöd oss på fika och sedan fick vi gå en tur på skolan, vilken fin skola måste jag även tilllägga. Sedan satte hon sig ner och pratade med oss om programen och fröklarade en del saker. känns faktiskt otroligt bra! Efter vi varit på Thoren nästan sprang och och Sandra till Donken för att äta vilket vi inte hade gjort sen frukost och magarna kurrade. Efter det blev det lite mera shopping på stan och sen vid kvart över 5 satt vi på varsit tåg hem. Fick med mig ett par skor och en jeansjacka hem. på station i Bollnäs väntade en överlycklig lillasyster och mamma sen åkte jag hem.
Dagen blev ändå otroligt lyckad, tack sandra!


vännen..

 

jag är alldeles för dålig på att visa att jag älskar dig!

Sista inlägget för idag

Nu blir det sista inlägget för i dag.

Nu ska jag springa och dra på mig en tjocktröja sen iväg och hämta upp Sandra.

Blir nog till att kolla på wallander i kväll. I morgon väntar en hel dag i Gävle först skolan sen stan och för hoppningsvis kommer lite små goa saker med hem. ha en trevlig Söndag kväll.


Besök på väg!

Nu blir de fixa mig lite och om ett tag väntas besök. Trevlans.



Äntligen klar

nu är jag äntligen klar med CVt jag skulle skriva.


Inte så där super duper bra med det duger.

har ju inte så mycket att skriva om med tanke på att jag inte har så mycket tidigare jobberfarenheter.


Nu ska jag kika runt lite på olika klädbutikers hemsidor och se om jag kan hitta nå smaskigt.


en avslutningsklänning skulle inte sitta helt fel.


gamla tiderna

Nu sitter jag här och nästa så ögonen bli tårfylda, kollar tillbaka på gamla bilder från ungefär ett år sedan och gud vad jag saknar det, jag saknar er människor som jag helt tappat kontakten med, jag saknar en galen sommar kväll med en galet saknad sofie, jag saknar en mysig kväll i värmen med grillning och humöret var på topp. jag saknar även dom kalla vinterdagarna i snön med er alla. Sommaren 2009, gothia, grillnatta och alla gånger staden Gävle besöktes är enormt saknat. Vart tog vi 4 vägen? vart tog vi 2 vägen? en sak är då helt säker att världen förendras och lika så människorna som lever på den, men jag kommer alltid bära med mig minnerna från alla dessa roliga saker som hänt, att hoppas tänker jag aldrig sluta göra, jag vill att det ska bli som förr någorlunda som förr i alla fall och jag vill ha tillbaka er, mina vänner!
Därför bjuder jag på några bilder från saknade tider.













JAG SAKNAR ER ALLA.
ÄVEN FOLK SOM INTE ÄR MED PÅ BILDERNA.

25 april

Min helg har väll varit bra, har inte gjort nå specillt med det har varit skönt att bara fått vila ut något. I dag hoppas jag på att saknade sandra pluppen kommer hit för att vi i morgon ska bege oss till Gävle för lite shopping och hälsa på skola. Min axel är på bättringsvägen vilket är suuuuper skönt. och till veckan väntas svaren på proverna.
Nu ska jag ta mig lite tid att försöka skriva ett så kallat cv och efter det blir det väl nörda här, eller om ja ska orka ta mig ut till lekparken och busa lite med Liten.


23 april

sitter hemma i segersta nu och väntar på min lilla go unge.
Efter att inte kunnat sovit nå bra på hela natten och vaknat tidigt så känner jag verkligen att tröttheten börjat smyga sig fram mer och mer. Blev ett besök på sjukhuset idag eftersom min axel har blivit knäpp och så blev det provtagning som jag HATAR. men till veckan får jag förhoppningsvid svar på vad det kan vara för nå, eller fler saker att utesluta. Nu ska jag gå och äta och i kväll blir de hemma kväll med Talang.

21 april



I morgon åker en del hår av och de blir även ljusare, gilla!

Nu blir de gos med Liten och tvn all night long!  

i morgon blir de nationella, vi hoppas på det bäst.

Puss

Du är guld värd som orkar.

Du måste ju vara helt enormt bra. Jag blir helt fascinerad av att bara läsa om dig, allt du varit med om. hur orkar du egentligen? man inser faktiskt hur bra ens liv hittils har varit.

Sitter och läser lite bloggar nu i väntan på att klockan ska bli halv åtta för då blir de tv tajm.
jag känner mig som en riktig nörd måste ja säga.



Jag älskar dig Liten!

I think it's best to let you go now and go my own way.

Det kanske är meningen. Livet har sina vägar och det är nu jag ska välja den andra.


min dag

Min dag har varit skapligt bra endå. Vaknade första gången vid 6 när Linus skulle gå till bussen för att hinna till skolan. sen somnade jag om och sov till klockan halv 9 ungefär. Vid halv 10 tog jag bussen till Kilafors, kom dit och hade matte genomgång som tog hela lektionen, segt men skönt. Efter det hade jag engelska och då jag verkligen kände att jag inte orkade med något fick de bli "läsa" vilket jag inte heller gjorde så speciellt mycket av. Sen blev de lunch och efter de så pratade jag med den otroligt snälla kent och fick sluta och skriva på min historia hemma istället så vid 1 satt jag på bussen hem igen, slutat 1 två dagar i rad nu. så himla skönt! I morgon får jag även lite sov morgon för jag och Rebecka tänkte ta bussen från stan direkt upp till heden i stället för att åka till kilafors först när vi ändå bor i bollnäs, skulle varit lite onödigt! vi ska kolla på esteterna som har någon uppvisning sen blir det väl skoldag som vanligt. och på Torsdag morgon är de andra delen i nationella, ussha! Fredagen slipper jag förhoppningsvis skolan för då blir de Johnbauer och gävle med sandra hela dagen, underbart!

20 april

Hade sådan tur så jag hittade en jacka och 2 leggings som jag vela ha när jag kollade runt lite på datan så nu är dom beställda och klara!







snart får jag besök

Nu sitter jag här och kollar på avslutningsklänningar och skor, hittat några som verkar lite små bra men har inte bestämt mig ennu. Kollar även runt lite på gymnasieskolor eftersom jag känner att jag inte är helt nöjd med mitt val. Förhopningsvis så åker jag och sandra till gävle på onsdag och fredag och kollar på skolorna, det är bara att hoppas dom är bra! I morgon blir de färga håret, äntligen säger jag bara. Blir troligtvis en ljusare brun och slingor och på torsdag ska jag få klippa mig, det kan behövas. Nu snart kommer Linus hit och ger mig sovsällskap under natten gillas! Undra om vi inte ska ta och baka en kladdkaka?


vad tycks?


19 april

snart är april slut med. tiden bara springer iväg.
nu kommer bilder på rummet och garderoben som ni väntat så snäll på så länge.

FÖRE




EFTER





inte riktigt som ja tänkt mig. men helt okej.






PUSS


plugga kanske?

Nu ska jag ta och försöka plugga in allt jag behöver kunna tills morgondagen. vi får väl se hur de går.

 


18 april

kladdkaks biten ligger bredvid mig och ska snart mumsas i magen.
Vid 4 kom jag hem från en mys kväll med Linus. Blev bubbla och gos.
Försökte även lära mig hur man löser en sån där rubiks kub men jag fattade inte inte ett dugg kan jag berätta!
Nu ska jag försöka mig på att skriva ett cv sen blir det till att läsa och plugga till so provet som jag ska till att göra på inläsningsdagen i morgon. Ska även göra ett no prov och natinonella engelska. jag hoppas allt går bra, för i morgon blir de hårdkörning.


17 april

ligger här i sängen hemma hos johannapanna, tack för en toppen kväll igår alla!
ska snart ta och göra mig i ordning och knata till mormor. senare åker jag nog till stråtjära och tillbringar min kväll där.

25 april

god natt, ses på söndag/måndag !

Grattis johanna på födelsedagen <3


15 april


5 månader i dag.

I dag är det min och Linus dag.
För 5 månader sen träffades vi för första gången och jag blev störtkär direkt.
Men ett förhållande är inte alltid perfekt men nu fortsätter vi framåt och inte stannar på det dåliga.
Jag älskar dig hjärtat. det vet du!

Nu sitter jag här i soffan och kollar på halv åtta hos mig.
och kollar runt lite på datan. Ska snart börja träna lite på matten eftersom jag har ´nationellt prov i morgon,
oroar mig väldigt! I morgon efter skolan blir de johanna och senare på kvällen blir de mys med henne och folket. 
skriver igen innan jag går från datan.

Älskling..



Du är ändå han jag älskar mest av allt.
Vi har hållt ihop i 5 månader så varför inte fortsätta med de?

Du vet att jag är rädd om dig och bryr mig om dig, men ibland blir allt bara för mycket

jag vet att du är rädd, men förlorar mig gör du aldrig, oavsätt vad som en skulle hända så kommer du alltid finnas i mitt hjärta. Nu gör vi det bästa av det hela och tar nya tag, försöker få det här att funka.

Man bygger inte ett förhållande på bråk. så bäst vi slutar nu.
Jag älskar dig Linus, det vet du!


14 april- kladdkaka och tv.

Dagen har varit bra, hinner inte skriva nå om den idag så lovar att göra de i morgon i stället.
Nu blir de baka kladdkaka åt mig och mamsen sen blir de tv kväll, för idag är de mina favorit program.
Har i alla fall fått reda på att jag kommit in preliminärt intagen till staffan och Thoren, fast ska söka om.
ha det bäst så skriver jag i morgon.




nu blir de kladdkaka sen tv!


god natt kanske?

sitter här i min gosiga säng och håller på att frysa ihjäl.
Nu funderar jag på att sova så jag orkar upp i morgon.
går bara halva dagen, känns super skönt!
så i morgon blir de hem och sola ( om vädret är bra) och sen städa och plugga.
god natt nu folket.

13 april

dagen började mindre bra men slutade faktiskt skapligt.
Sov över i morse efter en hemsk natt med tårar och tänkande.
kent var snäll och skjutsade mig till skolan så jag han vara med på lite av extra engelskan på morgonen.
sen blev det rast i en timme ungefär och efter de matte, jag och danne satt och jobba matte på datan och timmen gick riktigt fort. efter det blev de engelska och jag skulle göra något papper och efter det börja läsa en engelsk bok jag hann bägge två, eller i alla fall börja läsa den
så otroligt spännande boken. sen blev de äta lite pankaka och äckel sylt med frida, danne, matte, karro och molly. Lunch rasten blev det gå till ica och köpa glass, sen gick vi och satt och ute på skolgården och åt glass och hade det skönt i solen. kvart över 1 blev det gå till skrivar verkstan och hämta skriv häfte och pennor sen tillbaka ut i solen, så där satt jag Frida och Sofie och hade de skönt sista lektionen. sen tog vi 75:an vid halv 3 eftersom goa kent är så snäll och låter oss sluta tidigare.
Så nu har jag ätit och suttit vid datan bara, ska till att börja skriva lite mera på engelskan och svenska prapret till studen. i kväll blir det väl tv eller nå annat, vi får se.

:)


När motvind blåser, och regnet piskar,
luta dig tillbaka och hör hur ja viskar:
För mig är du solsken, värme och glöd.
Jag är din vän från i dag, till din död!
Jag har saknat dig.

jag gör aldrig något rätt..

förlåt, du vet att jag älskar dig! jag vet att utan dig är jag ingenting.. jag vet att du gör mig lycklig och får mig att må bra. med dig kan jag alltid visa ett litet leende på läpparna. jag är inte van att mina känslor är så här, det blir ett problem. jag vill leva mitt liv, med mina vänner, mina problem och mina känslor utan att såra dig. det är tufft! men vi kan väll fixa de här? för jag älskar dig!

kvällen

sitter här nyduschad och snygg.
skönt med en varm dusch efter en iskall kväll ute med per.
blev till att sitta och prata och muppa oss som alltid. Nej men nu är de dags för sängen för i morgon väntar ennu en tråkig dag i skolan, fast måste faktiskt erkänna att dagen idag har varit toppen!
ska nog läsa lite i boken innan jag somnar, kan behövas med tanke på att jag ligger något efter. hehe
God natt på er!

12 april

solen skiner, underbart!

Nu ska jag försöka skriva klart den otroligt fina text jag skrivit om
tacos, sen översätta den till engelska hur nu det ska gå jag som verkligen är så duktig på engelska.. eller inte! sen tar jag mig ut i solen och umgås lite med lilla per, trevlans! Så bästa att skynda på nu innan klockan är tv-time.

9 april


Måste skriva att jag HATAR fåglar ibland, när dom gör så man vaknar vid 5 på morgonen skulle jag kunna döda var enda en.

Good morning people.

Nu sitter jag här och leta skolavslutnings klänningar, för i år hade jag tänkt vara ute i god tid.
ska väl snart ta och hoppa in i duschen och göra mig i ordning för att senare bege mig till Sandra och förhoppningsvis spendera natten hos henne. Snart är lovet slut också och det känns förgävligt.
Nu ska jag äta och sen duschen.


is kalla fötter och godis.

kom precis innanför dörren efter några timma ute med bäste per, tack för att du finns vännen! Anders och några till dök även upp och pratade lite med oss. nu sitter jag i soffan med godis och IS KALLA fötter, men de var de värt. funderar starkt på att hoppa i säng snart, i morgon väntas sandra hela dagen. det gillas!

-



Tar mig en tripp ut och träffar denna knäppis!

8 april

jag håller verkligen på att tappa orken till everything.

onsdags kvällen tillbringades i soffan med Linus.

Vaknade i morse, åt lite frukost och sen blev de ligga i sängen och inte göra någonting.

Linus åkte hem och kvar blev jag ensam.

Kent fixade upp hyllan, spegeln och backarna som skulle vara i min kläd garderob och nu sitter jag och väntar på mat, kyckling rulle fick de bli.  I kväll blir de väl sitta här och vid tv och uggla, fast jag ska försöka ta mig ut regnvädret för ett litet snack med per, kan behövas!

 


I'm going out..

Tar mig en tripp till hemköp med appelsinen!


tv kväll


jag har tråkigt.

Den/det senaste:

Du åt? kött, potatis och sås
Du drack? vatten
Du kramade? syster
Du tittade på tv med? Aylin
Du satt vid datorn med? frida
Du sov med? frida

Du skrattade med? frida ofc
Du brottades med? hm, aylin?
Vad ska du göra imorrn? vara med Sandra maybe.
Vad har du gjort idag? varit med frida
Va det kul? självklart
Vad vill du ha? sommar och massa med pengar, och ett bättre liv delvis.
Vad har du för mkt av? smuts.
Är du singel? nej
Är du kär? ja
Vad vill du göra nu? träffa per.
Planer till helgen? umgås med mina vänner?
Har du mer en 5 tröjor? aa
Har du mer en 2 byxor? ja
Vill du sova nu? kanske

Kryssa i för det som stämmer in på dig:

Ensamvarg:
[ ] Du hatar att skratta
[ ] Du gillar inga djur
[/] Du är oftast själv
[ ] Du umgås hellre med en bok än dina vänner, om du har några
[ ] Du har inte smsat på mer än 2år
[/] Du är osocial- ibland så

Antal: 1

Anorexiabarn:

[ ] Det sista du åt var ett halvt äpple, och det är det ända du ätit under dagen
[ ] Skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar och undrat om du får mat
[ ] Du tkr du är tjock
[ ] Du säger emot när dina kompisar säger att du inte är det
[/] Du börja tappa hår
[x] Du fryser ofta
[/] Du äter knappt något

Antal: 2

Självförtroendes översvämmning:
[ ] Du älskar dig själv
[ ] Du är mkt snyggare än alla andra
[ ] Du älskar ditt utseende
[ ] Om någon säger att du är ful blir du jävligt arg
[ ] Du skulle aldrig kunna va med i en sport som gör att du kan göra dig illa
[ ] Du småfnissar åt dina kompisar för du tkr att du vinner överlägset i snygghet

Antal: 0


Emo-typ:
[ ] du skär dig
[ ] du har svart hår
[/] du bär ofta svarta kläder
[ ] du målar dig mkt svart runt ögonen
[x] du har dåligt självförtroende
[ ] du vill dö

Antal: 1;5

Fjortis:
[ ] Du säger ofta dah
[ ] Du andvänder "v" i alla meningar och ord du andvänder
[ ] Du har mkt smink
[ ] Du säger ofta fjortispower
[ ] Du bär ofta korta kjolar/linnen
[ ] Du är 14

Antal: 0

Nörd:
[x] Du älskar att läsa
[ ] Du kan allting om datorer och sånt
[ ] Du skrattar och ibland råkar du nöffa till som en gris 
[ ] Du bryr dig inte ett dugg om utseendet
[ ] Du älskar skolan, eftersom man får lära sig saker

Antal: 1

Kärlek, vänner, familj & liv:

Är du kär?  ja
Är du tsm me nån? ja
Skulle du kunna pussa ngn du var tsm med? ja ?
Gillar du henne/han? ja
Har du fått nya vänner den hära månaden? kanske?
Vill du ha fler vänner?  kanske skulle behövas..
Har du för många vänner? nej
Är du ovän med ngn? tror ja väl inte.
Är dina föräldrar fortfarande gifta? nej
Är dina föräldrar skilda? ja
Har du riktiga syskon? ja
Trivs du i din familj? jadå
Hur många bor du med? 4 +ja
Vill du leva? ja
Är du lycklig? kunde varit lyckligare!
Hatar du ditt liv? periodvis


7 april.

ALLT KAN FÖRÄNDRAS



Har nästan nyss kommit hem från Segersta och lillskiten Frida.

Åt en macka sen blev det ett besök här vid datan.

Ikväll blir det antingen Celicia eller Linus, svårt val jag har att ta hhm.

blir de Linus blir de väl en tv kväll med ostkrokar som väntar

och blir de Celicia, vet man aldrig vad som händer.


6 april - kanske dags att sova? näääva!

Min dag var kanon. eller började inge vidare, det första jag gjorde när jag vakna var att svimma inne på toan och slog bakhuvudet i handfatet inte det minsa skönt och nu har man ont i vänsta delen av nacken och lite av huvudet, ajaj inte bra! Restan av dagen blev de vila tills klockan blev runt halv 6 då kom fridisen och höll mig sällskap, blev kiosken och prata sen hem till mig och umgås lite med Tanja och Martin och vid 10 kom fridas mamma och pappa och hämta oss  då blev det hemköp för att inhandla lite bubbelskum och melon och sen vidare hem till segersta där det lev bubbling för full hals. Nu sitter vi här i sängen och kollar på tv samtidigt som vi tjockar i oss coola och ostbollar, njammi!
dags att sova snart kanske, vem vet.

vi kan fixa de här.
jag hoppas, jag tror , jag vill!

ändrade planer

kiosken med celicia plutt.
känns som om godis skulle vara gott!

lilla jag går ut.

 

 Nu tar jag mig ut i det pissiga vädret en stund. Antagligen blir de till hemköp min fötter tar mig, fast man vet ju aldrig?


5 april

kände bara för att skriva av mig lite..
Ibland blir jag bara så otroligt less på allting, jag trodde verkligen på de här.
Men nu har jag lärt mig, man kan inte lita på någon annan en sig SJÄLV!

Gårdagskvällen blev trevlig, började med lite bilåkning med celicia, sebastian och krille.
senare blev det hem till celicia, pratade och käkade kladdkaka, sen vidare till grannarna.
vid halv 12 var jag hemma, då blev det film, smsa och sen sova! 

dagens planer, jadu ingenting, jag sitter fortfarande i mys kläder ja. men ska väl fixa mig lite så tänkte jag och celicia ta oss ner till hemköp och handla nå gott i alla fall så får vi väl se vad som händer sen! :)


4 april

ett snabbt inlägg! torsdag och fredag spenderades hos pappa. på fredag kväll kom ann-marie och eilert (stavas?) till oss och åt påskmiddag, älskling var också där. senare kom även lill fridisen och hälsade på, käka lite påsk tårta och hade kul vid halv 12 gick alla hem och jag, frida och linus traskade oss ut till stugan och spenderade natten där! lördag blev de popcorn och film sen vidare hem till linus där de blev bubbla eftersom älsklingen hade fixat en sådan mysig överraskning åt mig! idag har jag bara hunnit komma hem, duscha, fixa mig, äta och sen till celica där jag är nu, får se vad kvällen har att erbjuda oss!

bjudbild



fridisen kommer och umgås med oss! :D
kvällen kommer bestå av film och skratt kan jag tänka mig, vi får väl se om ja har rätt?

ibland förstår jag mig inte på dig, vet du de?

känns som om jag hade velat gått på tranan, men nu är det försent.

vart har det vi kallade "vi" tagit vägen? jag är inte sur eller så, men jag är som ett stort frågetecken känns de som.

2 april

sitter här ny duschad och ska snart ta mig iväg och fixa ordning mig lite för i kväll väntas besök.
har hjälpt pappa och carina med påskmaten hela dagen, och nu hoppas jag att mitt brev kommer i brevlådan snart så jag får svaret, hoppas! har även kommit fram till att ja GÄRNA skulle vilja söka om mitt gymnasieval, men vi får se hur det blir! Nu ska jag snygga till mig lite.

Sägen väntar..

God natt säger jag nu och går och lägger mig.

SUR!!!!



JAG ÄR SÅÅÅÅ SUR FÖR ATT DOM TOG BORT DEN GODASTE GLASSEN I HELA VÄRLDEN!

suuccck



sötnos.


spelade nyss lite gitarr med lillebror, nu sitter jag här och funderar på att fixa min naglar lite sen tror jag faktiskt att jag ska gå upp till sängen och sova lite det kan behövas.
i morgon får man väl höra hur kul alla har haft på tranan, tur att älsklingen kommer hit och umgås med oss iaf, sover här till lördag och sen åker jag till han och stannar tills söndag sen får vi väl se vad veckan har att erbjuda.

PÅSK?




Alla går på Tranan, men jag.. ja pyntar påskris med lillebror ja :)

1 april

jajjamensan jag håller det ja lovar och nu är jag tillbaka!
vad har hänt sen sist? jadu inte speciellt mycket.. magen har krånglat och lite sånna små problem.
missat en del i skolan, blivit granbergsbo och målat om i min skrubb, städat och fixat i rummet, legat i sängen och kollat på film men jag har även hunnit spendera 1 dag med Linus och 1 dag med Frida. sen har jag även fått träffat min saknade per. I kväll blir det ingen tranan för min del.. trist men känns inte bra att skösa pengar på de om ja iaf inte är så sugen och framför allt vill jag inte göra det ondare för min mage så det får bli en hemma kväll men pappa, Carina och nicke nick ist! då hinner ja även updatera lite under kvällen. Andra planer för lovet är väl umgås med Linus, träffa mina saknade tjejer, fixa klart i garderoben och lite sånna saker bara.

vi hörs!

RSS 2.0