30 juni

Ni får ursäkta vissa oförståliga inlägg som hamnar här, men det är min blogg och även mitt sätt att få skriva ut, och då gör jag det oavsätt det gäller bra eller dåliga saker. Läs det som står och strunta i vad som menas, det har ni inte med att göra, duger det inte så sluta läsa då?

Har haft några fantastiska dagar på landet tillsammans med farmor, 'farfar' och annat trevligt folk.
Men som sagt idag lämnade jag det och åkte hem till stan igen, både skönt och inte. Men jag drar mig nog tillbaka redan nästa vecka och håller min käre farmor sällskap, har även minst 8 fönster till som ska putsas så nog blir det en tripp till landet igen. Har busat och lekt med goskruttan hela dagen idag, hjärtat mitt blir så stor.  Och om jag har saknat henne. Hämtade henne på dagis idag och möttes av en bamse kram så nog är hon glad att se mig allt. Nu sover hon i alla fall och jag ska ta mig något att äta och sedan krypa upp framför soffan och vänta in min gopojk. Han kommer ju hem från stockholm i kväll och åker direkt till mig vilket jag är himla glad för. Bättre sent än aldrig. Nä nu knorrar magen, dags att pysa.

Tror jag går och gräver ner mig.

.

29 juni

Stekande sol, jajjamen. så har de närmaste dagarna varit och skönt som tusan är det.
Dock skulle regnet komma till helgen men det får vi väl hoppas hinner ändras. Det har varit mycket nu så så mycket tid att blogga finns inte. Eller egentligen har de inte varit särskilt mycket med det kommer och går. Jag putsar fönster, fixar i lägenheten och umgås med min farmor, vad mer behövs?
Jag lovade er en ny header och mera bilder och det kommer. Är hos farmor min nu och har kamera sakerna hemma så ni får vänta ett tag till. I morgon lämnar jag landet och alla sköna gräsmattor och åker hem till sten och betong. Får väl sällskap till kvällen vilket förhoppningsvis bli trevlans.

Nä nu ska jag nog ta och slänga mig ner i soffan, helt slut av värmen.





Varför känna oro, det tar på krafterna. Tillslut orkar man inte mer.

27 juni

Sol och sommar.

Skulle försöka uppdadera mera så får väl lov att göra det då.
Är hos min farmor och 'farfar' på landet just nu. Och så här på sommaren när solen skiner bara älskar jag att vara här, det är grönt och fint och inte de trista gråa lägenhetshusen som finns där jag bor, nä det här är riktig sommar. Har putsat fönster och donat idag, det gick väl skapligt men har nu tagit en pause (fortsätter i morgon )
eftersom 'farfar' fyller år blir de snart kladdkaka, jordgubbar och glass, mums!



Ha de bäst


lovar att de kommer nya uppdaderingar på bloggen snart, ny header och mera bilder.

26 juni

Förlåt för en död blogg men jag har inte haft tid. Ända sedan i Torsdags har har jag varit med min go pojk.

Eftersom han är i stockholm på veckorna går mycket tid på helgen åt honom.
I torsdags åkte jag dit och gosa med han hela kvällen, midsommarplanerna stod oklara men slutade med att vi hamnade i enånger. trevligt trevligt.

Sov även över där och på lördag åkte två tröttisar hem. Tog oss till Bollnäs så lillskruttan fick träffa sin favorit tony. Och nu har han nästan nyss lämnat mig för att åka tillbaka till stockholm, lika jobbigt varje gång.

Nu ska jag göra mig klar för om ett tag hämtar pappsen upp mig och så följer jag med ut till Segersta för att fira lillebror min.

Blir nog en död blogg ett tag igen, men ni får stå ut.

puss


I miss the old

.....

21 juni

Dagarna springer på. Varit ute hela dagen och lekt med go ungarna. Sen har har jag även fixat i lägenheten.

Nu är jag inne igen och är trött som jag vet inte vad. ska nog ta och sova snart.

Badade även go skruttan.










- jag vet inte om de här gör det bättre eller sämre, jag chansar.


20 Juni

Efter att ha spenderat 2 nätter i norrbyn tillsammans med en saknad vän är jag nu tillbaka i Bollnäs igen. Och första natten helt ensam, ingen kompis, ingen pojkvän, jag säger bara.. fyyyy!

Dagen har varit bra. Har grillat och myst.

Nu ska jag snart krypa ner i sängen och sova så att dom här dagarna fram tills torsdag går fort så jag äntligen får träffa min pojk igen.

ha de bra


18 juni

Go pojken min kom hit igår och det ända vi har gjort är att tagit de lugnt, otroligt skönt.
Idag åkte han hem och nu ses vi inte förens på torsdag, men men. Som tur är räddar en saknad vän mig och underhåller mig åtminstonde i 2 dagar,kanon!

Håller på att rensar och städar för fulla muggar nu, eftersom vi byter ner oss i lägenhet så måste framförallt kläderna rensas ut, och nog försvinner de kläder allt, är väl uppe i si så där 4 kassar nu.

I kväll åker jag på visfestival med pappsen och sedan blir de hem till Malin.

men nu måste jag fixa lite smink och sedan ge mig iväg.

puss




Irriterad.. ja!

jag kämpar, jag bygger upp och jag vill dehär, men jag får fan ingen hjälp.

de är inte konstigt att man vill ge upp.


The feelings will come back. The memories will always remain.

Ord är ord, meningar är meningar, men visst fan kan dom såra.

Ikväll kommer förhoppnings vis johanna hit och piggar upp mig lite.
Men nu ska jag gå och göra lite mat åt mamsen.


13 juni

Hemma i Bollnäs igen efter 2 nätter hon pojken. Har mest suttit här och letat kläder och skor hela kvällen och har hittat en hel del mumsbitar, sen vad som passar de är ju en annan femma. Beställt hem det iaf så nu längtar jag några dagar fram. I morgon blir de avslutning med små ungarna mina, sorligt måste jag säga, kommer saknar de små liven. Men jag får allt hälsa på! Piggelin är inköpt så jag hoppas knottarna blir glada. Efter de drar jag hem och fixar ihop en smörgåstårta och efter de tillbaka till söderhamn. På onsdag tar stora syster studenten så då firar vi henne. Sen vidare hem till Bollnäs och party med brudarna. Låter som några kanon dagar framöver och det hoppas jag med.

nu ska jag krypa ner i sängen. natti

12 juni

Slutet är nära jag finner inga ord. Men en sak är säkert, jag är så förberedd som ja kan bli.
Vissa personer förändras aldrig...

9 juni

Gårdagskvällen bestod av kubbspel. Tjejerna mot killarna och så klart åkte vi på stryk.
Och dagen i dag har bestått av mys i solen med härliga grannar, sedan blev de pizza i värmen och glass efteråt. och sen myste vi lite till. Nu ska jag kolla på tv och invänta min älskling. Sedan ska vi bara mysa hela natten lång.
(ignorera min fina min )


Jag älskar dig mitt fin fina hjärta. Vi har våra stunder, men de finns en lösning på allt.
Utan dig somnar jag inte på kvällarna, utan dig är jag inte hel. ♥

8 juni

Ibland finner man inga ord, inga ord som passar med det man vill säga, det man känner. Ibland finner man så många ord men som man i stället inte vågar säga. Några ord som jag vill säga är att jag är trött på att det som försegår, på er. På dom som tror dom är så mycket bättre än alla andra, på dom som tror att dom gör rätt.

Men allt är inte som ni tror. Jag är så trött på att bli sviken, jag är så trött på att hitta hopp och lycka som sedan bara bryts ner. Jag är trött på att ständigt höra att jag inte kommer klara saker. Om man känner sig totalt oälsad och är den där rädda lilla tjejen är " du kommer inte klara de" inte de rätta orden att låta komma ur sin mun, inte den perfekta meningen att bilda. Med blandade känslor och  blandade personer att skriva om känns  de skönt att i alla fall få säga som jag tycler, jag hoppas ni tar åt er, allihop!


7 juni

Hemma hos min gos. Den nörden ligger och kollar på fotboll och jag sitter här. Men nuså är matchen slut så nu ska jag tvinga han att mysa ner sig i sängen med mig. För övrigt har dagen varit bra, varit ute i värmen, pilkastning och så klart en massa mys.

godnatt.

-

Sviken om och om igen. De kanske är inte är meningen att vissa människor ska vara nära.

5 juni

Min helg har varit allt från kaos till bra.

Fredag var inget annat en kaos och jag orkar inte ens skriva om det.

Lördag blev de middag med släkten och senare blev de lite mys hos grabbarna tillsammans med johanna.

Och den här dagen skulle jag mest vilja gräva ner mig.

tack och hej


RSS 2.0