31 januari

Nu sitter jag här ny tvättad och klar för sängen, väntar medans sofie också gör sig i ordning sen blir det hopp i säng för oss. Kom nyss hem från Bion ( new moon ) och måste säga att jag inte alls gillade slutet men mer säger ja inte, utan se den? I morgon är det skolan som vanligt och det kan ja lova att ja inte är ett dugg pepp på, men vad ska man göra då? Nu tar jag och kryper mig till sängs. godnatt pussar från mig.

31 Januari

I kväll blir det bio, New moon.

sen till Sofie och sova.

Pusssss

30 januari

Hejsan alla glada:D Nu ligger en väldigt trött Fanny hemma hos en lika trött Sofie, i väntan på mat kollar vi lite på film och pratar massa strunt bara, igår efter skolan åkte ja hem och sen direkt till lille Linus, där blev de till att bara mysa och kolla på film, natten spenderade jag där. Sen hämtade kent mig idag vid halv 4 så skjutsade han mig till Sofie. I kväll blir det väl bara att ligga och prata massa skit som vanligt, Kanske skriver nått mera i kväll. Puss på er snyggingar

26 januari




Brunt eller Rött?

26 januari

Mindre en 1 månad kvar tills lilla jag fyller 16 år då, börjar känna mig riktigt stor faktiskt. Skolan i dag var väl som alla andra dagar seg och tråkig men tyckte den flöt på skapligt endå. Bäst av allt var min och Fridas lilla pladask ner i snön efter vi hade ätit (haha) med en Frida utan skor på ryggen, knatade vi iväg upp från matsalen och skulle till skolan och innan vi visste ordet av låg vi på backen, gissa om vi och ALLA andra skrattade något. Efter skolan följde Frida med mig hem och nu är hon på träning och ja sitter här och tråkar, ska väl snart knata iväg och möta henne sen sover hon hos mig i natt. Kommer antagligen inte skriva på ett tag nu för blir borta en del, men på söndag kanske de kommer ett nytt inlägg om resten av veckan och helgen som ja hoppas på kommer bli kanon, det känns så nu i alla fall. I dag sökte jag även gymnasium jag vet inte om jag gjorde rätt eller fel men det är sådant som märks de och jag hoppas på att det ska gå bra. Skönt att få allt överstökat bara och släppa en av alla saker som finns inuti mitt huvud just nu. Jag har även bestämt ( nästan i alla fall ) att jag ska färga tillbaka mitt hår brunt, och försöka få det ljusare igen, är så otroligt trött på den uttvättade röda färgen med utväxten och jag vill inte eller snarare vågar inte färga det rött igen med tanke på hur missnöjd jag blev sist så. Brunt är nog de ända alternativet. Nej nu har jag inte så mycket mera att skriva, springer snart iväg till höghammarhallen och hämta gofisen tror nog allt vi ska kosta på oss lite extra fett och socker i kväll och slänga ihop en kladdkaka, jag säger bara MUMS!

Puss på er sötnosar.


23 januari klockan är 02:48, ignorera stavfel, skyller på att ja är trött å orkar inte rätta till de ;)

2 kärleks historier på samma kväll, ojojoj!

tänkte skriva lite om helgen.

Fredag
Skolan börjar ja tröttna riktigt mycke på nu.. tur att man har vänner som gör den kul.
direkt efter skolan åkte jag och sofie hem till henne,  lite senare på kvällen skjutade anna-karin oss till Karrobarro och där blev det till att spela spel (som vanligt) och sen basta och ett snabbt dopp snön, inte så varmt vill ja påstå men kul hade vi. Fick lite fina bilder så kanske lägger in några senare.


Lördag
anna- karin hämtade oss vid 12 hemma hos Karolina där vi spenderade natten åkte hem och åt sen gjorde vi inte mycket, låg typ i sängen till klockan fem då blev det att fixa sig lite sen vid halv 7 skjutsade anna-karin mig, Daniel och Mattias till Karolina igen, där blev det till att spela spel och kolla film, super trevligt. Och jag och Frida är så hilma duktig på att fixa ihop folk vi, nog blev det lite pusselipuss allt, så sött! senare på kvälen åkte jag och Frida hem till henne och sen blev de att springa iväg och skrämma Soifie och Filip som visst låg i sängen och myste, vi såg faktiskt ut att störa när vi kom inrusande i hennes rum, men kul var det allt och vi nöjde oss inte med de utan när dom trodde vi hade gått sprang vi ut och skrämde dom (igen) genom att banka lite på fönstret, har visst hört att det var någon som blev lite rätt då? stämmer de? och det såg ju även ut som om vi störde då med kan man säga så vi beslutade oss för att gå hem till Frida och bada lite bubbelbad i stället, så har pysslat om mig riktigt mycke den här helgen, både bastu och bubbelbad, lyxigt!
Nu ligger Karro och ja på golvet hemma hos Frida och hon och Sofie ligger i sängen, blir till att sova här i natt och jag måste även skriva att det känns tomt att inte ha kunnat träffa min saknade Linus nå i helgen, känns som evigheter sen, och det var rätt länge sen med.


Jag älskar dig Linus, ditt leende får mig att smälta,
dina pussar får mig lycklig, hela du är underbar och från första gången jag såg dig har jag varit kär,
och det blir bara mer och mer för varje dag som går. Du får mig att må bra älskling, så glad att jag har dig!
Alltid din!

20 januari - sov gott INGA!



Det finns inga ord.  inga som att inte INGA finns längre heller.
jag kommer sakna dig och jag gör de redan.
tack för dom fina minnerna, jag önskar ja hade fått träffa dig en sista gång.
Vila i frid ♥

20 Januari



Hade tänkt att ha den som header men bloggen krånglar så får se när den dycker upp.
Så nu får bloggen duga som den är så länge.

Nu sitter jag här efter en jobbig dag i skolan, känner att ja verkligen inte har lust till den längre.
men nu ska ja peppa för i morgon i stället när gofisen johanna kommer och umgås med mig hela dagen och kvällen, super skoj verkligen. Vi ska väl mest prata gymnasieval antar ja, men kan behövas faktiskt. Fast jag tror nog ja vet vad jag vill gå nu om det blir som ja hoppas på. Nä nu ska fanny ta och knata i väg och göra i ording något att äta, magen har redan börjat kurra (a)

Jag måste också säga att jag har nog allt skaffat mig världens bästa pojkvän och jag är så otroligt glad att han är min, du är han som får mig att må bra, det går inte att inte vara glad med dig älskling. jag älskar dig så otroligt mycket! ♥


/fj♥


19 januari

Nu tar fanny och gör sin syster sällskap vid tvn och hoppas på att hon kollar på något bra!

Och nej det är inte slut, och jag älskar honom nå grymt mycket!





17 januari

jag kan inte sluta fundera, tänka och försöka få allt att gå ihop.

Det gör mig tokig.

Kom nästan nyss hem till Bollnäs igen, nu ska ja försöka göra klart lite till skolan sen fixa mig lite och senare kommer Linus till mig. Jag antar att det blir tv hela kvällen. 
I morgon är det skola igen, det känns underbart!!!! eller inte..

/fj♥



Jag skulle vilja hoppa över allt.


16 januari

Norrköping,Göteborg, Uppsala, Sundsvall, gävle? Segt..

Ja och faktisk, hej då Ren och hej till Granberg.

Nu sitter en väldigt trött Fanny hemma hos sin pappa, tänkte snart ta en promenad till sofie?
ursh det gruvar jag mig för, mörkt och kallt! 
Igår blev det tranan, trevligt vare.
jag ska försöka skriva min sammanfattning av år 2009 men jag har ännu inte orkat, och ni kan få vänta ett tag till.. så räkna med de! 
I kväll blir det nog film och mys med soffeproppen och eftersom jag har gratis sms nu igen så kan ni alltid smsa.

/fj

11 Januari

Ett kort inlägg? ja ett väldigt kort inlägg.

tvn väntar så måste rusa, skriver om allt i morgon.

hoppas eran första skoldag varit bra i alla fall.

Puss påer alla.

och så ni vet så älskar ja min Linus otroligt mycket!


/fj♥


10 Januari

10 dagar in i januari redan, tiden går fort.

Nu blir det bara ett kort och ointressant inlägg, för nu måste fanny kila upp och duscha sen äta och sen iväg till segersta och umgås med brudarna lite. Sista dagen på lovet, der känns förgävligt!
Snart ska jag ta mig tid att skriva min sammanfattning av år 2009, ska bara anstränga mig och orka gör de först.
jag kanske skriver i morgon om ni har tur ;)

/fj♥

09 januari

Bloggen är tidsfördriv.. 

I  natt hade ja älskling som täcke, han värmde mig hela natten den goofisen.
Kom hem vid 3 i dag, har bara ätit och suttit vid datan.
och nu sitter världens sötaste Hugo och Linus och underhåller mig i webbkameran, det får mig bara att sakna han mera! I kväll blir det hemma kväll med film och mys.

/ fj♥

6 december - jag förstår inte ens varför ja skriver?

ja som sagt... jag förstår inte varför jag ens har min blogg kvar, jag har inget vettigt att skriva i alla fall?
natten spenderade jag hemma hos den lilla Celicia på Granberg. saknade unge kan man kalla henne.
Nu sitter jag här, ska precis äta sen skjutsar kent mig till lilla segersta. Och när kommer ja hem? svar: vet inte!

måste rusa, maten kallar!  ha de kanon.

/ fj ♥


det kommer lite bilder från bebis födelsedag sen om ja hinner.

5 december

Hej hopp alla tråkiga människor! Nu ligger man i soffan hemma hos pluppen Celicia och kollar på svensk lång film. Vi har handlat exotiska frukter och mumsat på hela kvällen. Suuuper mysigt! Stannar över natten. Saknar min älskade Linus nå grymt mycke. Ha det bra. Puss

3 januari

För exakt ett år sen låg ja som nu i mitt rum, fast med Tanja ist för Sofie bredvid mig och väntade på att min underbara lillasyster skulle födas. Och det gjorde hon med, typ 5 på morgonen kom den lilla busungen ut och sa för första gången Hej till världen och det verkliga livet. Som ni nu har förstått så är det min lilla systers födelesedag i dag, den lilla flickan har redan blivit 1år gammal, tänk vad tiden går fort! Nu ligger jag och Sofie i sängen och kollar på film, det blir väl till att sova snart, trött efter en hel dag i gävle, Men hem kom vi med lite gosaker i alla fall. Och så fick vi även träffa simon, det måste varit hundra år sen sist.. Happy! Skriver mera om går dagen i morgon. Ska nog natti natta nu för snart ska vi upp och gratta bebisen. Sen vara barnvakt åt henne en stund så! Pussar till er:-*

1 januari

Den 1 januari 2010, ett helt nytt år med nya överaskningar, vad bjuder år 2010 på? 

Nyårsafton spenderade jag i stråtjära med Älskling, bästevän och Sebastian.

En hel del skratt blev det allt, och tack för den goda maten! ;)  (bilder kommer sen )
Sov även där i natt, så anna-karin och lars-göran hämtade oss vid 3, sen dess har jag och sofie bara segat runt här hemma, spelat tv-spel och kollat på film, nördar som vi är.
I morgon drar vi till gävle en sväng.

/fj ♥


RSS 2.0